Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρόταση της FA να ολοκληρωθεί η σεζόν στο Wembley

Πρόταση της FA να ολοκληρωθεί η σεζόν στο Wembley

Η διακοπή συνεχίζεται στην Premier League και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα, με αποτελέσματα να γίνονται σκέψεις αναφορικά με τον τρόπο ολοκλήρωσης της σεζόν και πότε θα συμβεί αυτό.

Η τελευταία πρόταση όσο αφορά την πρώτη κατηγορία του Αγγλικού Πρωταθλήματος έρχεται από την FA, η οποία είναι πρόθυμη να παραχωρήσει το Wembley και το St George’s Park ως ουδέτερες έδρες και να ολοκληρωθεί εκεί η σεζόν χωρίς την παρουσία οπαδών στις κερκίδες, όπως αποκαλύπτουν οι Times στην σημερινή τους έκδοση.

Το Wembley και το προπονητικό των Τριών Λιονταριών θα μπορούν να φιλοξενήσουν περισσότερους από έναν αγώνα την μέρα, σύμφωνα με το πλάνο της FA.

Αυτό που δεν θα αλλάξει, είτε οι αγώνες πραγματοποιηθούν στα δύο αυτά γήπεδα, είτε στις φυσικές έδρες των ομάδων, είναι το κεκλεισμένων των θυρών, το οποίο θα ισχύσει και στις δύο περισσότερες, ώστε να μειωθεί όσο περισσότερο γίνεται η εξάπλωση και η μετάδοση του κορονοϊού.

Το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Αγγλίας θα μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες, αν δεν επιτραπεί η είσοδος στους οπαδούς, ενώ το Wembley έχει νέο χλοοτάπητα εδώ και μερικούς μήνες.

Όσο αφορά την ημερομηνία επανέναρξης της σεζόν, αυτή παραμένει άγνωστη και σίγουρα θα αργήσει, αφού για να γίνει το restart θα πρέπει να κάνουν όλοι οι ποδοσφαριστές των 20 ομάδων το τεστ για τον κορονοϊό, όπως θα συμβεί και στην Bundesliga.

Όλοι οι αγώνες της Premier League θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση (στην Αγγλία) αν πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Matip ισοφαρίζει για τους Reds στο Wembley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com