Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 8/4/2017 Νίκη με ανατροπή επί Stoke σε δύο λεπτά! (vid)

Σαν σήμερα: 8/4/2017 Νίκη με ανατροπή επί Stoke σε δύο λεπτά! (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα κερδίσουν την Stoke City στο Britannia Stadium για το πρωτάθλημα, με ανατροπή σε διάστημα δύο λεπτών!

Οι Κόκκινοι διεκδικούσαν την έξοδό τους στους ομίλους του Champions League της επόμενης χρονιάς και η νίκη στα εναπομείναντα παιχνίδια της χρονιάς, ήταν επιτακτική ανάγκη. Από την άλλη οι γηπεδούχοι δεν είχαν εξασφαλίσει και μαθηματικά την απεμπλοκή τους από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, με τους βαθμούς να είναι και γι’ αυτούς το ίδιο σημαντική όσο και για τους Reds.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετά καλό ρυθμό, με τους γηπεδούχους να «στριμώχνουν» τους Reds αλλά να βρίσκουν μπροστά τους έναν εξαιρετικό Simon Mignolet, ο οποίος τους σταμάτησε σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις. Και λέμε σχεδόν καθώς οι Potters κατάφεραν να προηγηθούν με κεφαλιά του Jon Walters στο 44′.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Jurgen Klopp πέρασε στο παιχνίδι τους Philippe Coutinho και Roberto Firmino, οι οποίοι έμελλε να είναι οι πρωταγωνιστές της αλλαγής του σκηνικού υπέρ των Κόκκινων.

Αρχικά ο Philippe Coutinho στο 70′ θα ισοφαρίσει με σουτ μέσα από την περιοχή των γηπεδούχων, για να ανατρέψει πλήρως το σκορ ο Roberto Firmino στο 72′, όταν σε ασίστ του Gini Wijnalum, έφυγε στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων και με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, «ζωγράφισε» τον ανήμπορο να αντιδράσει Lee Grant, σηκώνοντας στον «αέρα» τους Red fans που κάθονταν πίσω από το τέρμα!!!

Με τη νίκη τους οι Κόκκινοι ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας, 2 βαθμούς περισσότερους από την Manchester City αλλά κι ένα παιχνίδι περισσότερο.

Στο Britannia Stadium βρέθηκαν εκείνο το απόγευμα Σαββάτου 27.568 θεατές και διαιτητής ήταν ο Mike Dean.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 8/4/2017 Νίκη με ανατροπή επί Stoke σε δύο λεπτά!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com