Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η UEFA θέλει να ολοκληρωθεί η σεζόν τον Αύγουστο

Η UEFA θέλει να ολοκληρωθεί η σεζόν τον Αύγουστο

Εκτός από την Premier League, τα σχέδια της για την ολοκλήρωση της σεζόν κάνει και η UEFA και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θέλει να ολοκληρωθεί η σεζόν τον Αύγουστο και να ξεκινήσει αργότερα η επόμενη.

Οι Times και συγκεκριμένα ο Martyn Ziegler αναφέρουν πως οι άνθρωποι της UEFA δουλεύουν συνεχώς, ώστε να μπορέσουν να δημιουργήσουν το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα για τα πρωταθλήματα και τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η UEFA θα περιμένει να δει την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού τις επόμενες εβδομάδες στην Ευρώπη και τότε θα πάρει τις τελικές αποφάσεις της, αλλά σύμφωνα με τους Times είναι πρόθυμη να προχωρήσει σε αλλαγές στο επόμενο Uefa Champions League με λιγότερους αγώνες, αφού δύσκολα θα ξεκινήσει στην συνηθισμένη του ημερομηνία, δηλαδή μέσα Σεπτεμβρίου.

Η απόφαση της να αναβάλει το EURO για έναν χρόνο της κόστισε πολλά εκατομμύρια ευρώ και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να υπάρξουν ανάλογες απώλεια στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και συγκεκριμένα στην Premier League, στην οποία η ζημιά θα αγγίξει τα 750 εκατομμύρια ευρώ.

Το πλάνο της UEFA, αν τελικά επιβεβαιωθεί, συμπίπτει με εκείνο της Premier League, αφού η PL επιθυμεί να συνεχιστεί τον Ιουλίου και να ολοκληρωθεί σε τέσσερις με έξι εβδομάδες από την ημερομηνία επανέναρξής.

Σημαντικό να αναφερθεί είναι πως το σχέδιο της UEFA έχει και την πλήρη υποστήριξη του Gordon Taylor (Διευθύνοντα σύμβουλο της PFA).

Οι Reds ενδέχεται να παραμείνουν κάτοχοι του Uefa Champions League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com