Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 22/3/2009 Πρώτο hat trick Gerrard στην Premier League (vid)

Σαν σήμερα: 22/3/2009 Πρώτο hat trick Gerrard στην Premier League (vid)

Το πρώτο του hat trick με την Κόκκινη φανέλα στην Premier League θα πετύχει σαν σήμερα ο Steven Gerrard, σε παιχνίδι με αντίπαλο την Aston Villa.

Οι Reds θα προηγηθούν πολύ νωρίς στο σκορ με τον Dirk Kuyt στο 8′, για να κάνει το 2-0 ο Albert Riera στο 33’από ασίστ του Pepe Reina! Από εκεί και πέρα, ανέλαβε ο μεγάλος Αρχηγός Steven Gerrard, που με πέναλτι στο 39′ έκανε το 3-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ίδιος θα «γράψει» το 4-0 στο 50′ από ασίστ του Xabi Alonso θα κλείσει τον χορό των γκολ τόσο της Ομάδας όσο και τον δικό του, πάλι με πέναλτι στο 65′. Το πέναλτι θα κερδίσει ο Fernando Torres από τον πρώην Κόκκινο Brad Friedel, ο οποίος κακώς αποβλήθηκε και δικαιώθηκε κατόπιν ένστασης που υπέβαλε στην αρμόδια αρχή η Aston Villa.

Ο Steven Gerrard λοιπόν σημείωσε έτσι το πρώτο του hat trick στην Premier League με 2 πέναλτι, σημειώνοντας γκολ από την άσπρη βούλα σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Για τον Albert Riera ήταν το 5ο του και τελευτίο του γκολ με την Κόκκινη φανέλα, ενώ για τον Pepe Reina ήταν η 100η φορά που κρατούσε την εστία των Reds ανέπαφη σε 197 εμφανίσεις του κάτω από τα δοκάρια των Κόκκινων, κάτι που ήταν ρεκόρ Συλλόγου.

Θεατές στο Anfield εκείνο το απόγευμα 44.131 και διαιτητής ο γνωστός Martin Atkinson.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το hat trick του Αρχηγού SG8:

Σαν σήμερα: 22/3/2009 Πρώτο hat trick Gerrard στην Premier League
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com