Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Σκέφτομαι τους παίκτες μου ακόμη και όταν κοιμάμαι»

Klopp: «Σκέφτομαι τους παίκτες μου ακόμη και όταν κοιμάμαι»

Οι απολαυστικές συνεντεύξεις από τον Jürgen Klopp, εν μέσω της διακοπής στην Premier League και ο Γερμανός προπονητής αυτή τη φορά μίλησε στο JD’S In The Duffle Podcast για τους παίκτες του και την σχέση που έχει μαζί τους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός:

“ Εκτός από όταν κοιμάμαι, πιστεύω πως ολόκληρη τη μέρα, ή βασικά μάλλον και όταν κοιμάμαι σκέφτομαι τους παίκτες μου. Δεν το επιδιώκω εγώ, απλά συμβαίνει γιατί υπάρχουν τόσα που γνωρίζω για εκείνους. ”

“ Για εμένα το πιο σημαντικό για έναν παίκτη είναι να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν πρέπει και προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό με την διατροφή, τις προπονήσεις και τις τακτικές. ”

“ Υπάρχει βέβαια και η ώρα που πηγαίνουν σπίτια τους, αλλά πρέπει να διατηρούν τις ίδιες συνήθειες.”

“ Δεν παριστάνω πως με ενδιαφέρουν οι παίκτες μου. Με ενδιαφέρουν πραγματικά. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις με ποιον δουλεύεις και να ξέρεις πως εκείνος αποφασισμένος και αφοσιωμένος. ” Είπε ο Klopp

“ Θεωρώ πως πρέπει να γνωρίζω τους παίκτες μου. Αυτό δημιουργεί την μεταξύ μας σχέση. Μπορούν να μου μιλήσουν και αυτό είναι σημαντικό. Κερδίζουμε έναν αγώνα με 4-0 και την επόμενη ημέρα έχω μια προσωπική συζήτηση μαζί τους ή χάνουμε με 4-0 και την επόμενη ημέρα έρχονται και έχουν μια προσωπική συζήτηση μαζί μου. ”

“ Η μεταξύ μας συζήτηση θα είναι ακριβώς η ίδια, διότι δεν επηρεάζεται από τα αποτελέσματά μας. Υπάρχει μια ιδιωτική βάση και μια προσωπική βάση. Όσο καλύτερα λειτουργούν αυτές οι δύο, τόσο καλύτερα είναι τα πράγματα. ”

“ Είμαι πάντα 100% ειλικρινής. Δεν λέω πάντα την αλήθεια, αλλά αυτό είναι διαφορετικό και σημαίνει πως  δεν θα έχω μιλήσει καθόλου. Αν με ρωτήσετε, θα είμαι 100% ειλικρινής. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Έχει σημασία πότε λες το καθετί, δεν έχω όμως ποτέ πει ψέματα σε παίκτη μου. Αν του πω, πως θα πάρεις την ευκαιρία σου αν κάνεις αυτό και το εκείνο, τότε θα πάρει την ευκαιρία του αν κάνει αυτό και εκείνο. ”

“ Πρέπει όμως να υπενθυμίζω στον εαυτό μου πως σε κάτι τέτοιες στιγμές μπορεί να χάσω έναν παίκτη ή την ομάδα, αν δηλαδή πω κάτι και δεν κρατήσω τον λόγο μου. ”

“ Είναι πιθανό να χάσεις ολόκληρα τα αποδυτήρια, αλλά είναι κάτι που δεν μου έχει συμβεί ποτέ και δεν προσπαθώ να το κάνω. Δεν προσπαθώ να κάνω πράγματα που δεν θα με βοηθήσουν να νιώσω καλύτερα. “

Alisson Becker και Jürgen Klopp μετά το διπλό στο Tottenham Stadium.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com