Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 17/3/2016 Σφράγισμα πρόκρισης στο Old Trafford (vid)

Σαν σήμερα: 17/3/2016 Σφράγισμα πρόκρισης στο Old Trafford (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα έρθουν ισόπαλοι στο Old Trafford με την Manchester Utd και θα σφραγίσουν την πρόκριση τους στον επόμενο γύρο του Europa League.

Έχοντας κερδίσει οι Κόκκινοι το πρώτο παιχνίδι στο Anfield μία εβδομάδα νωρίτερα, πήγαιναν στο Old Trafford για να μην χάσουν ή να εξασφαλίσουν σκορ που θα «προστάτευε» το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, επιχειρώντας να πάρουν τον «αέρα» των Κόκκινων, κάτι όμως που δεν τους βγήκε. Παρ’ όλα αυτά προηγήθηκαν στο σκορ με τον Anthony Martial στο 32′ από τα 11 βήματα. Οι Reds δεν «θορυβήθηκαν» και συνέχισαν το παιχνίδι τους, που απέδωσε καρπούς, λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Philippe Coutinho πήρε την ασίστ από τον Emre Can και με μία μαγική σόλο προσπάθεια από τα αριστερά βρέθηκε στην μικρή περιοχή και «τσίμπησε» την μπάλα πάνω από τον De Gea παραβιάζοντας την κλειστή γωνία της εστίας του Ισπανού ! Το αριστοτεχνικό γκολ του Βραζιλιάνου «μάγου» ακύρωσε το γκολ με πέναλτι του Anthony Martial με το οποίο προηγήθηκε η United και έβαλε ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες είχε η ομάδα του Luis Van Gaal για να γυρίσει το εις βάρος της 2-0 από το πρώτο παιχνίδι.

Έτσι οι Reds προκρίθηκαν στα ημιτελικά του θεσμού όπου θα αντιμετώπιζαν την Villarreal. Στο Old Trafford εκείνο το βράδυ Πέμπτης βρέθηκαν 75.180 θεατές και διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο Σέρβος M. Mažic.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 17/3/2016 Σφράγισμα πρόκρισης στο Old Trafford
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com