Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο τίτλος θα δοθεί στην Liverpool ακόμη και αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν»

«Ο τίτλος θα δοθεί στην Liverpool ακόμη και αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν»

Η Premier League προχώρησε στην λύση της διακοπής χθες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και υπάρχει πιθανότητα να μην καταφέρει να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, με την Telegraph να υποστηρίζει πως ο τίτλος θα δοθεί στην Liverpool, ακόμη και αν συμβεί αυτό!

Μπορεί το πρωτόκολλο του πρωταθλήματος να μην αναφέρει τι θα συμβεί στην περίπτωση που δεν καταφέρει να ολοκληρωθεί η σεζόν της Premier League, όμως άνθρωπος της ομάδας επικοινώνησε με την Telegraph το βράδυ της Παρασκευής και τόνισε πως δεν υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις στο να δοθεί ο τίτλος στους Reds, ακόμη και αν δεν ολοκληρωθούν οι 38 αγωνιστικές.

Οι Πρωταθλητές Κόσμου οδηγούν από την αρχή της σεζόν την κούρσα του τίτλου, βρίσκονται πλέον στο +25, έχουν κυριαρχήσει καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και θα ήταν πραγματικά άδικο να μην τους δοθεί ο τίτλος, αν οι εξελίξεις με τον κορονοϊό δεν επιτρέψει στην φετινή σεζόν να ολοκληρωθεί.

Η Liverpool θα μπορούσε μάλιστα να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, αν κερδίσουν τον επόμενο τους αγώνα κόντρα στην Manchester City, αν βέβαια αυτός πραγματοποηθεί στις 5 Απριλίου, κάτι που θεωρείται και είναι πολύ δύσκολο.

Οι εξελίξεις τρέχουν και τα δεδομένα αλλάζουν καθημερινά, αλλά το liverpool.gr θα είναι κοντά σας και θα παρέχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και την Premier League.

Ο κοροναϊός αλλάζει τα πάντα στο ποδόσφαιρο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com