Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνεχίζεται με κόσμο η Premier League

Συνεχίζεται με κόσμο η Premier League

Premier League: Με Καλυμμένα Πρόσωπα Οι Παίκτες Στις Προπονήσεις

Η σημερινή κρίσιμη συνάντηση της Premier League με το υπουργείο αθλητισμού και τις συνδρομητικές τηλεοράσεις ολοκληρώθηκε και αποφασίστηκε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα με την παρουσία οπαδών στις κερκίδες, τουλάχιστον μέχρι νεοτέρας.

Στη σημερινή συνάντηση δεν πάρθηκαν, αλλά σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Αθλητισμού, έγιναν υποθετικές συζητήσεις αναφορικά με το πως θα μπορέσουν να διοργανωθούν οι αγώνες της Premier League και τι επιπτώσεις θα υπάρξουν, αν αυξηθούν τα κρούσματα κορωνοϊού στο Νησί.

Με βάσει τα σημερινά δεδομένα δεν συντρέχει λόγος ακύρωσης αγώνων ή διοργάνωσής τους χωρίς την παρουσία οπαδών. Η Premier League θα βρίσκεται σε καθημερινές συζητήσεις με την κυβέρνηση, το υπουργείο υγείας και τηλεοπτικούς φορείς και θα πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις, αν αυξηθούν τα κρούσματα.

Αν αποφασιστεί να απαγορευτεί η παρουσία κόσμου στις εξέδρες της Premier League, τότε κατά πάσα πιθανότητα όλοι οι αγώνες με ώρα έναρξης τις 17:00 Ελλάδος θα έχουν ζωντανή μετάδοση (κανονικά απαγορεύεται η μετάδοση τους) από το Sky Sports και το BT Sport.

Θεωρείται μάλιστα πως θα υπάρξει μεγαλύτερος κίνδυνος στην Αγγλία, αν συγκεντρωθεί όλος ο κόσμος στις pubs, για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα από το να δώσει το παρών στις κερκίδες του γηπέδου.

Ο κόσμος του Anfield είχε πάρει τα μέτρα του το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com