Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προσκλήθηκε σε φιλικό τουρνουά στην Τουρκία η Liverpool

Προσκλήθηκε σε φιλικό τουρνουά στην Τουρκία η Liverpool

Φημολογείται πως η Liverpool έχει προσκληθεί σε τουρνουά, πριν από την σεζόν, στην Τουρκία, το οποίο μπορεί να συμπεριλαμβάνει δύο ομάδες από την Αργεντινή, τις River Plate και Boca Juniors.

Οι Reds δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει κανένα από τα φιλικά τους παιχνίδια για την σεζόν 2020/21.

Ωστόσο, μια περιοδεία στην Άπω Ανατολή αναμένεται να συμπέσει με τη νέα συμφωνία με τη Nike, ενώ μια σειρά εγχώριων φιλικών είναι πιθανό ενδεχόμενο με τη Tranmere και τη Bradford να έχουν επισκεφτεί το Anfield το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Jurgen Klopp είναι πιθανό να συνοδεύσει την ομάδα του σε ταξίδι προθέρμανσης στην Ευρώπη και αυτό να αποτελέσει μέρος των προετοιμασιών για πιθανή υπεράσπιση τίτλου στην Premier League.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ESPN, Gustavo Yarroch, η Liverpool θα μπορούσε να συμμετάσχει σε ένα τουρνουά τεσσάρων ομάδων στην Τουρκία, με τις συνομιλίες να τις διεξάγει «επιχειρηματίας».

Η River Plate και η Boca Juniors είναι υποψήφιες, ενώ οι Reds μαζί με τη Galatasaray συμπληρώνουν το κουαρτέτο, υποδεικνύοντας ότι θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Υπάρχει κάποια σύγχυση για το πότε θα διεξαχθεί το τουρνουά, με τον Yarroch να υπονοεί ότι μπορεί να γίνει «στα μέσα του έτους [ή] τον Ιανουάριο», αλλά υπάρχει μόνο μία πιθανότητα για τη Liverpool.

Η πλευρά του Klopp έχει συμμετάσχει σε προσοδοφόρα τουρνουά πριν από την σεζόν στο παρελθόν, όπως το Audi Cup στο Μόναχο το 2017 και το International Champions Cup στις ΗΠΑ το καλοκαίρι.

Αλλά τώρα δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι θα δεχτούν την πρόσκληση για το τουρνουά της Τουρκίας, δεδομένου ότι χωρίς αμφιβολία θα λάβει πολλές προτάσεις λόγω της θέσης τους ως παγκόσμιων, ευρωπαϊκών και σύντομα πρωταθλητών της Premier League.

Η Liverpool δεν εχει παίξει ποτέ με την River Plate ή την Boca Juniors στην ιστορία της, ενώ η τελευταία της από τις έξι συναντήσεις με την Galatasaray ήταν μια φιλική ήττα με 3-0 στην Κωνσταντινούπολη το 2011.

Οι τελευταίες ανταγωνιστικές συγκρούσεις με την τουρκική πλευρά ήταν το 2006 στα πλαίσια των ομίλων του Champions League,.

Ο Robbie Fowler (2), ο Peter Crouch (2) και ο Luis Garcia σκόραραν τα γκολ στα δύο παιχνίδια.

Δύσκολα θα επιστρέψει στην Αμερική η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com