Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson: «Πάντα ευσπρόσδεκτος ο Coutinho»

Henderson: «Πάντα ευσπρόσδεκτος ο Coutinho»

Ο αρχηγός της Liverpool, Jordan Henderson, επέμεινε ότι ο αποτυχημένος παίκτης της Barcelona, Philippe Coutinho, θα ήταν ευπρόσδεκτος στο Anfield.

Μετά την αποτυχία μετεγγραφής του στους Καταλανούς γίγαντες το καλοκαίρι του 2017, ο Βραζιλιάνος ολοκλήρωσε αυτό που είδε εκείνη τη στιγμή ως την ονειρεμένη μετεγγραφή στο Camp Nou τον Ιανουάριο του 2018, όταν έφυγε απ’τους Reds σε συμφωνία 142 εκατομμυρίων λιρών.

Εντούτοις, παρά την εξασφάλιση διαδοχικών πρωταθλημάτων με τη Barcelona, οι εμφανίσεις του Coutinho επικρίθηκαν έντονα, που κορυφώθηκε με την εφιαλτική του επιστροφή στο Merseyside όταν η Liverpool ανέτρεψε ένα προβάδισμα των Ισπανών, με 3-0, απ’τον πρώτο αγώνα να θριαμβεύσει 4-0 στον ημιτελικό του Champions League της περασμένης σεζόν.

Στη συνέχεια ο Coutinho δανείστηκε στη Bayern Munich και η γερμανική πλευρά έχει την επιλογή να τον υπογράψει μόνιμα αυτό το καλοκαίρι.

Οι αναλύσεις των εμφανίσεών του στην Bundesliga είναι ανάμεικτες όμως και η Barca είναι ετοιμοι να μειώσει την ζητούμενη τιμή τους για τον 27χρονο σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να τον πουλήσει.

Μια εντυπωσιακή επιστροφή στη Liverpool έχει προταθεί και ο πρώην συμπαίκτης του Coutinho, Henderson, αποκάλυψε ότι θα χαρεί να δει τον παλιό φίλο του πίσω.

Ο Henderson δήλωσε στην Καταλανική εφημερίδα Sport: «Ο Phil είναι ένας καλός φίλος μου. Νομίζω ότι είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Έχει τα πάντα, έχει μια μεγάλη διάθεση και αγαπά το ποδόσφαιρο.

«Έτσι, φυσικά, για μένα θα ήταν πάντοτε ευπρόσδεκτος, αλλά δεν εξαρτάται από μένα. Ίσως είναι καλύτερο να ρωτήσετε τον προπονητή γι’ αυτό.

«Τα παιδιά τον αγάπησαν, οπότε αν τους ρωτήσετε, είμαι σίγουρος ότι θα πουν ότι θα ήθελαν να τον έχουν πίσω.

«Αλλά νομίζω ότι ο χρόνος του εδώ έχει περάσει, έφυγε και ελπίζω ότι στο εγγύς μέλλον να δούμε τον ίδιο Phil που είδαμε εδώ».

O Coutinho απέναντι στη Sevilla
O Coutinho απέναντι στη Sevilla
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com