Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Φαβορί για το βραβείο του καλύτερου της σεζόν ο Hendo»

Robertson: «Φαβορί για το βραβείο του καλύτερου της σεζόν ο Hendo»

Ο Jordan Henderson διανύει μια από τις καλύτερες σεζόν στην ποδοσφαιρική του καριέρα και σύμφωνα με τον Andrew Robertson θα πρέπει να το κερδίσει.

Ο Robbo μίλησε στο Sky Sports για τον αρχηγό:

“ Για εμένα είναι το φαβορί για το βραβείο του καλύτερου της σεζόν. Ο Hendo ήταν ο παίκτης που μας οδήγησε, όταν δυσκολευτήκαμε κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν. ”

“ Είναι εκείνος που μας έχει βοηθήσει να μην πέσει ο ρυθμός μας και έχει σκοράρει μερικά πολύ σημαντικά γκολ, ενώ έχει μοιράσει και σημαντικές ασίστ. ”

“ Ίσως μερικές από τις εμφανίσεις του να πέρασαν απαρατήρητες στην αρχή της σεζόν, αλλά δεν έχει κάνει ούτε ένα κακό παιχνίδι από εκεί και πέρα. ”

“ Αρχίζει και τον εκτιμάς περισσότερο όταν προπονείσαι μαζί του καθημερινά. Σε αυτή τη χώρα (Αγγλία) ο κόσμος δεν έχει εκτιμήσει αρκετά την ποιότητά του. ” Είπε ο Robbo.

“ Τώρα όμως παίρνει την αναγνωρησιμότητα που του αξίζει. Είναι ένας φανταστικός παίκτης, ένα φανταστικό παράδειγμα και ένας φανταστικός αρχηγός. Μας έχει οδηγήσει στους 3 βαθμούς σε παιχνίδια που έχουμε δυσκολευτεί τη φετινή σεζόν.”

Καταπληκτικός φέτος ο Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com