Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ο Henderson κερδίζει τον σεβασμό που του αξίζει»

Klopp: «Ο Henderson κερδίζει τον σεβασμό που του αξίζει»

Τεράστια βήματα προόδου έχει κάνει ο Jordan Henderson από το 2015, όταν δηλαδή ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Jürgen Klopp και τις 2 τελευταίες σεζόν έχει καταφέρει να κερδίσει τον σεβασμό όλων, ενώ ανακηρύχθηκε και καλύτερος Άγγλος παίκτης για το 2019 την περασμένη εβδομάδα.

Ο Γερμανός τεχνικός των Reds μίλησε για τον αρχηγό των Πρωταθλητών Κόσμου:

“ Τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε τον σεβασμό που του άξιζε, γιατί είχε τον περιβραχιόνιο του αρχηγού, αλλά δεν ήταν ο Steven Gerrard. ”

“ Από τη στιγμή που έχω έρθει στην ομάδα, ο Hendo έχει παίξει στο 90% των αγώνων, όταν δεν ήταν τραυματίας. Πιστεύω πως ήταν εξαιρετικός πέρυσι.”

“ Έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου και στο παρελθόν είχε κάνει πολλά καλά παιχνίδια, τα οποία ο κόσμος δεν τα έβλεπε ως καλά. ”

“ Αυτό που μπορώ να πω εγώ για την περίπτωση του Hendo, είναι ότι δεν διαβάζω τι λένε οι εφημερίδες, αλλά είχα ακούσει από τον κόσμο πως δεν ήταν ευχαριστημένοι με μερικά πράγματα από εκείνον. ”

“ Το πιο σημαντικό είναι ότι εγώ είμαι ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις του, ακόμη και αν ο κόσμος δεν είναι πάντα. ” Είπε ο Klopp.

“ Αν για παράδειγμα σκόραρε δύο γκολ, αλλά όλα τα υπόλοιπα πράγματα στο παιχνίδι ήταν λάθος, θα του το έλεγα. Αυτό πρέπει να κάνει ένας προπονητής. ”

“ Η ποιότητα ήταν πάντα εδώ και τώρα κερδίζει και τον σεβασμό. ”

“ Πριν έρθω στην ομάδα, ήξερα τον Hendo ως έναν box-to-box παίκτη, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά με την ταχύτητά και την δύναμή του. Όταν ήρθα ήταν 25, δηλαδή στην καλύτερη ηλικία, για να βελτιωθεί κανείς. ”

“ Τώρα είναι πιο ήρεμος σε συγκεκριμένες καταστάσεις, έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έχει επίσης ωριμάσει. ”

Όλοι έχουν αλλάξει γνώμη για τον Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com