Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 16/1/1999 Νίκη επί Southampton με πολλά ρεκόρ (vid)

Σαν σήμερα: 16/1/1999 Νίκη επί Southampton με πολλά ρεκόρ (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Gerard Houllier θα θριαμβεύσουν επί της Southampton στο Anfield για το πρωτάθλημα, σημειώνοντας πολλά ρεκόρ!

Οι Κόκκινοι έπιασαν πολλή καλή απόδοση και μέσα σε δεκαπέντε λεπτά στο πρώτο ημίχρονο, καθάρισαν στην ουσία την υπόθεση νίκη. Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Robbie Fowler στο 22′, για να ακολουθήσει ένα με τον Dominic Matteo στο 35′ κι ένα ακόμα με τον «God» Robbie Fowler στο 37′.

Στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 47′ ο Robbie Fowler θα σημειώσει το τρίτο του γκολ, γράφοντας το δεύτερο του hat trick εκείνη τη χρονιά. Ο Jamie Carragher στο 55′ θα γράψει το 5-0, επωφελούμενος ασθενή απόκρουση του Paul Jones, για να μειώσουν οι «Άγιοι» με τον Egil Ostenstad στο 59′. Οι Reds θα σημειώσουν άλλα δύο γκολ, το ένα με τον Michael Owen στο 63′ και το άλλο με τον David Thompson στο 73′, ο οποίος είχε μόλις περάσει στο παιχνίδι στην θέση του Paul Ince.

Σε εκείνο το παιχνίδι ο Dominic Matteo σημείωσε το πρώτο του γκολ με την Κόκκινη φανέλα, ενώ το δεύτερο του Robbie Fowler ήταν το 100ο του στην Premier League. Να σημειωθεί ότι η νίκη 7-1 επί των Saints, ήταν η μεγαλύτερη σε επίπεδο Premier Legue.

Το θρίαμβο των Reds παρακολούθησαν 44.011 θεατές και διαιτητής της συνάντησης ήταν ο U. D. Rennie.

Ακολουθούν τα γκολ του παιχνιδιού:

Σαν σήμερα: 16/1/1999 Νίκη επί Southampton με πολλά ρεκόρ

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com