Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Del Piero: «Η Liverpool δεν θα πάρει το UCL επειδή θα επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα»

Del Piero: «Η Liverpool δεν θα πάρει το UCL επειδή θα επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα»

Ο θρύλος της Juventus Alessandro Del Piero υποστηρίζει πως η Manchester City θα κερδίσει το φετινό Champions League – επειδή η Liverpool θα επικεντρωθεί στην Premier League.

Οι κόκκινοι, βέβαια, κατέκτησαν το έκτο τους Ευρωπαϊκό Κύπελλο την περασμένη σεζόν, κερδίζοντας την Tottenham στον τελικό της Μαδρίτης.

Η City και η Liverpool βρίσκονται στους 16 της φετινής διοργάνωσης και είναι τα φαβορί για τον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Αλλά ο Del Piero θεωρεί πως η πλευρά του Pep Guardiola θα σηκώσει το πρώτο τους Champions League καθώς πιστεύει ότι οι παίκτες του Jurgen Klopp θα επικεντρωθούν στην περάτωση της τριανταετούς αναμονής για τίτλο πρωταθλήματος.

«Πιστεύω ακόμα ότι η Manchester City έχει μια πραγματική ευκαιρία», δήλωσε ο Ιταλός στο ESPN. «Τα τελευταία χρόνια πλησίασε πολύ στην πραγματοποίηση (του ονείρου της) – αλλά υπήρξαν κάποιες αποφάσεις του VAR και δεν συνέβη.

«Νομίζω ότι θα έχουμε μια καλή ιδέα μετά τον επόμενο γύρο. Υπάρχουν κάποιες αλλαγές, στην αγορά και με τους προπονητές, μερικές μπορεί να σε κάνουν καλύτερο αλλά στις περισσότερες φορές τίποτα δεν αλλάζει πολύ.

«Η Liverpool έχει κι αυτή μεγάλη πιθανότητα γιατί μ’ αρέσει ο Klopp και ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται την ομάδα, αλλά νομίζω ότι θα είναι απασχολημένοι με το πρωτάθλημα».

Η Liverpool κατέκτησε το τρόπαιο πέρυσι στη Μαδρίτη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com