Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν φεύγουν από την Αγγλία μετά τον αγώνα με την Southampton οι Reds

Δεν φεύγουν από την Αγγλία μετά τον αγώνα με την Southampton οι Reds

Τις τελευταίες σεζόν ο Jürgen Klopp και οι Reds είχαν συνηθίσει να φεύγουν από την Αγγλία για μερικές ημέρες τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο, προκειμένου να αλλάξουν κλίμα και παραστάσεις και να προετοιμαστούν για το κρίσιμο στάδιο της σεζόν.

Οι Πρωταθλητές Κόσμου τα προηγούμενα χρόνια είχαν βρεθεί στην Marbella και στο Dubai για προπονήσεις λίγων ημερών.

Φέτος, το πρόγραμμα της ομάδας δεν επιτρέπει να γίνει ένα ταξίδι τον Ιανουάριο, αλλά αυτό θα μπορούσε να συμβεί μετά την αναμέτρηση με την Southampton (1/2), αν το ήθελε βέβαια και ο Jürgen Klopp.

Ο προπονητής των πρωτοπόρων της Premier League όμως έχει διαφορετικά σχέδια για φέτος και σκοπεύει να δώσει μια εβδομάδα ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, αν βέβαια δεν έχουν να αγωνιστούν σε επαναληπτικό με την Shrewsbury για το FA Cup.

Η Liverpool θα αντιμετωπίσει την Shrewsbury την επόμενη Κυριακή (26.1) για τον τέταρτο γύρο του FA Cup και θέλει να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση, ώστε να μην οδηγηθεί σε ένα replay, το οποίο θα πραγματοποιηθεί μετά το ματς με την Southampton και συγκεκριμένα στις 5 Φεβρουάριου.

Αν όλα πάνε καλά στο New Meadow και οι Reds πάρουν την πρόκριση (ή αποκλειστούν) θα έχουν μια ολόκληρη εβδομάδα ξεκούρασης μετά τον αγώνα με τους Saints και πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Norwich στις 15 Φεβρουαρίου.

Ο Klopp στην άφιξη της ομάδας στην Marbella τον περασμένο Φεβρουάριο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com