Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Alisson: «Τιμή μου να παίζω με τον Firmino»

Alisson: «Τιμή μου να παίζω με τον Firmino»

Ιδιαίτερη είναι η σχέση του Alisson Becker με τον Bobby Firmino, κάτι που φάνηκε από την πρώτη στιγμή που ήρθε ο πρώην τερματοφύλακας στην Roma στο Anfield, δηλαδή τον Ιούλιο του 2018, όταν και ο Firmino ήταν εκείνος που τον βοήθησε να προσαρμοστεί στην ομάδα.

Ο Alisson μίλησε για την σχέση του με τον Bobby:

“ Είναι πολύ όμορφο να παίζω μαζί με τον Bobby. Τον γνώριζα ήδη από την Εθνική και ήξερα πόσο καλός παίκτης είναι. Ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας πριν από εμένα. ”

“ Μετά γίναμε συμπαίκτες στην Εθνική και είχαμε συζητήσει πολύ στις προπονήσεις και στα παιχνίδια.”

“ Έπειτα μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να έρθω στην Liverpool και εκείνος (Ο Bobby) έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να υπογράψω στην ομάδα. Μου είχε πει τα καλύτερα για τον σύλλογο και όταν ήρθα, κατάλαβα πως όσα μου είχε πει ήταν πραγματικά. ”

“ Οι οικογένειές μας επίσης έχουν έρθει πολύ κοντά και αυτό είναι πολύ θετικό. Μου μοιάζει αρκετά και είναι ντροπαλός, όπως εγώ. ” Είπε ο Alisson στο Premier League Productions.

“ Είναι τιμή μου να παίζω μαζί του. Αυτή η λέξη αντικατοπτρίζει την σχέση που έχουμε. Είναι τιμή μου να αγωνίζομαι μαζί του. ”

Εξήγησε ποια είναι η φετινή διαφορά της ομάδας:

“ Είμαστε μαζί για αρκετό καιρό και βελτιωνόμαστε κάθε σεζόν. Κάθε χρόνο ανεβαίνουμε και επίπεδο. ”

“ Πιστεύω πως η διαφορά μας, σε σχέση με την περσινή σεζόν που ήταν και εκείνη επιτυχημένη, είναι η σταθερότητα. Είμαστε σταθεροί και στην άμυνα και στην επίθεση και έχουμε μια σταθερή νοοτροπία. ”

“ Η ομάδα μας έχει νοοτροπία νικητή. Κάθε φορά κοιτάζουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι, συγκεντρωνόναστε σε αυτό και δεν κοιτάζουμε πολύ μακριά. ”

Alisson Becker και Jürgen Klopp μετά το διπλό στο Tottenham Stadium.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com