Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η δεκαετία της Liverpool που έρχεται

Η δεκαετία της Liverpool που έρχεται

Γράφει ο Νίκος Κοτούπας, φίλος της Ομάδας & του site μας

Η Liverpool έκλεισε την δεκαετία που μας άφησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχοντας ως παρακαταθήκη την κατάκτηση τριών τίτλων μέσα στο 2019, καθώς και το καταπληκτικό της σερί εντός του Νησιού κλείνοντας την χρονιά που μας πέρασε με μοναδική ήττα αυτή από την Manchester City στο Etihad σε ένα παιχνίδι ορόσημο της περσινής σεζόν που έκρινε ουσιαστικά τον τίτλο ο οποίος κατέληξε στους πολίτες.

Ο ερχομός της νέας δεκαετίας βρίσκει τους Reds στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας μια διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους που τους επιτρέπει να κάνουν όνειρα για την κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος έπειτα από 30 χρόνια, βάζοντας τέλος  στην κυριαρχία της City των τελευταίων ετών και αποδεικνύοντας περίτρανα στους πάντες πως η κατάκτηση του Champions League ήταν μόνο η αρχή για μια  ομάδα που ήρθε για να μείνει.

Ο Κλοπ και οι συνεργάτες του  έχουν δημιουργήσει ένα σύνολο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Ευρώπη και χρόνο με τον χρόνο μεγαλώνει. Η Λίβερπουλ διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν, και όχι αδίκως , πως ίσως να πρόκειται για την καλύτερη Λίβερπουλ όλων των εποχών.

Συγκεντρώνοντας τους 158 από τους 177 βαθμούς σε σύνολο 59 αγώνων έχοντας  υποστεί μόλις μια ήττα και σε συνδυασμό με την κατάκτηση του Champions League, είναι ηλίου φαεινότερον  πως πρόκειται για την καλύτερη ομάδα που έχουν δει οι οπαδοί των Reds εδώ και δεκαετίες.

Το brand name της ομάδας έχει αποκτήσει και πάλι την χαμένη αίγλη  του, κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να εργαστεί για τον σύλλογο και τον Γιουργκεν Κλοπ και αυτό είναι κάτι που φανερώνει το μεγαλείο της δουλείας του προπονητή που άλλαξε το ρου της σύγχρονης ιστορίας της Λίβερπουλ.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αποτελούν βασικό γρανάζι στην μηχανή του γερμανού κόουτς έχουν επεκτείνει την συμφωνία τους με την ομάδα με πολυετή συμβόλαια και δεν δείχνουν καμία διάθεση να εγκαταλείψουν το Anfield, γράφοντας έτσι και άλλες χρυσές σελίδες με τον σύλλογο με μοναδικό στόχο να τον επαναφέρουν αλλά και να τον διατηρήσουν εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή.

Η δεκαετία της Liverpool που έρχεται
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com