Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την επιστροφή των Lovren, Fabinho και Matip

Ο Klopp για την επιστροφή των Lovren, Fabinho και Matip

Η Liverpool το απόγευμα της Κυριακής αντιμετωπίζει στο Anfield την Manchester United σε έναν τεράστιο αγώνα και ο Jürgen Klopp μίλησε για την πολύ σημαντική εβδομάδα που έχει μπροστά της η ομάδα και για την επιστροφή των Dejan Lovren, Fabinho και Joel Matip.

Ας δούμε τι είχε να πει ο Γερμανός για την εβδομάδα που διανύουμε και για την επιστροφή των 3 τραυματιών:

“ Πριν από κάθε προπόνηση είμαι στο γήπεδο και περιμένω πάντα μέχρι να μου πουν, αν οι τραυματίες μπορούν να κάνουν ολόκληρο το πρόγραμμα. ”

“ Φαίνεται πως ο Joel (Matip) θα είναι στις προπονήσεις της εβδομάδας, ενώ ο Fabinho θα μπει μια ημέρα αργότερα και δεν είμαι σίγουρος για τον Dejan. Ίσως μπορεί να προπονηθεί και εκείνος. ”

“ Αυτές οι επιστροφές σημαίνουν πολλά και εννοείται θα μας βοηθήσουν. Θα δούμε πως θα πάει, αλλά αυτή η εβδομάδα είναι σημαντική. ”

“ Έχουμε ένα παιχνίδι την Κυριακή με την United και όλοι ξέρουμε τι περιμένει ο κόσμος από εμάς. Είναι ένας πολύ μεγάλος αγώνας και θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι. ”

Αναφέρθηκε ξανά στην νίκη επί της Tottenham:

“ Δεν θα μπορούσα να ήμουν περισσότερο χαρούμενος από τελικό αποτέλεσμα και από μερικά σημεία του παιχνιδιού μας. ” Είπε ο Klopp.

“ Υπήρξαν περιπτώσεις, στις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι καλύτερο και το γνωρίζετε και εσείς αυτό. Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε από αυτό το παιχνίδι. ”

Jürgen Klopp και Bobby Firmino μετά το διπλό στο Tottenham Stadium
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com