Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 7/1/2006 Βροχή τα γκολ με Luton στο F.A. Cup (vid)

Σαν σήμερα: 7/1/2006 Βροχή τα γκολ με Luton στο F.A. Cup (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Rafa Benitez θα κερδίσουν την Luton Town στο Kenilworth Road για τον 3ο γύρο του F.A Cup, με τα γκολ να «πέφτουν» βροχή!!!

Οι Κόκκινοι θα προηγηθούν νωρίς με τον Captain Steven Gerrard στο 15’μ για να κάνουν οι γηπεδούχοι την πλήρη ανατροπή με τους Steve Howard στο 31′ & Steve Robinson στο 43′.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι Reds έχασαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν με τον Djibril Cissé να αστοχεί αππό τα 11βήμερα στο 49′. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τους Κόκκινους, όταν οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-1 με τον Kevin Nicholls στο 53′ από κτύπημα πέναλτι.

Οι Reds δεν πτοήθηκαν και με αντεπίθεση διαρκείας, ισοφάρισαν αρχικά με τους Florent Sinama-Pongolle στο 61′ & Xabi Alonso 68′, για να ολοκληρώσουν τον θρίαμβό τους με γκολ των ίδιων, συγκεκριμένα των Florent Sinama-Pongolle στο 73′ & Xabi Alonso στο 90′. Το τελευταίο μάλιστα γκολ, ο Xabi το σημείωσε με σουτ πίσω από τη σέντρα κι ενώ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Marlon Beresford, είχε ανέβει για να βοηθήσει τους συμπαίκτες του να ισοφαρίσουν σε εκτέλεση κόρνερ.

Πρώτη εμφάνιση με τα την Κόκκινη φανέλα σε εκείνο το παιχνίδι για τον Jan Kromkamp, 9η και τελευταία για τον Scott Carson.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν 10.170 θεατές και διαιτητής της συνάντησης ήταν ο M. Clattenburg.

Ακολουθούν τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 7/1/2006 Βροχή τα γκολ με Luton στο F.A. Cup
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com