Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Sheffield, τραυματίες, Minamino και μεταγραφές

Ο Klopp για Sheffield, τραυματίες, Minamino και μεταγραφές

Την Πρωτοχρονάτικη συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Jürgen Klopp ενόψει του αυριανού αγώνα με την Sheffield United για την 21η αγωνιστική της Premier League και αναφέρθηκε στον αυριανό αντίπαλο, την κατάσταση των τραυματιών, καθώς και στο τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Takumi Minamino.

Αρχικά ρωτήθηκε για τον Minamino:

“ Ήταν χθες εδώ μαζί μας και έκανε μια ελαφριά προπόνηση, την οποία και απόλαυσε αρκετά. Τα παιδιά ήταν απίστευτα μαζί του και αυτό ήταν κάτι πολύ θετικό. ”

“ Αν επρόκειτο να πάρω μεταγραφή, θα ήθελα να γίνω μέλος αυτού του ρόστερ. Οι παίκτες σε δέχονται με τον καλύτερο τρόπο. ”

“ Τον αγοράσαμε για τον παίκτη που ήταν στην Salzburg, οπότε δεν χρειάζεται να αλλάξει πολύ. Έπαιζε σαν τρελός, όταν τον αντιμετωπίσαμε με την Salzburg και δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε, ούτε θα περάσει όταν θα τον χρησιμοποιήσουμε. Οπότε έτσι πρέπει να είναι. ”

Σε ποιες θέσεις μπορεί να αγωνιστεί ο Minamino:

“ Ο Minamino μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές διαφορετικές θέσεις. Αυτό είχα πει και στην τελευταία συνέντευξη τύπου και αμέσως μετά, οι φίλοι μου στην Daily Mail έγραψαν, ότι μου αρέσει ο παίκτης, αλλά δεν έχω ιδέα πως πρέπει να τον χρησιμοποιήσω. ”

“ Είναι εύκολο να μην με καταλάβεις, αν το θέλεις. ”

Αν μπορεί να αγωνιστεί την Κυριακή με την Everton:

“ Ναι, φυσικά. ” Απάντησε ο Klopp.

“ Δεν μπορεί όμως να παίξει αύριο. Ξέρει κανείς γιατί; ” Ρώτησε ο Γερμανός.

Αν θα υπάρξουν άλλες μεταγραφές για την ομάδα μέσα στον μήνα:

“ Οι μεταγραφές πάντα είναι δύσκολες και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είμαστε πολύ απασχολημένοι. Θα δούμε τι θα συμβεί, αλλά δεν είναι πιθανό. ”

Για τους τραυματίες:

“ Όλοι πηγαίνουν καλά, αλλά κανένας από όσους λείπουν για καιρό δεν έχει επιστρέψει. Ο Ox δείχνει καλύτερα, ο Fab δείχνει καλύτερα, ο Lovren δείχνει καλύτερα, αλλά δεν είναι έτοιμοι. Θα έχουμε την ίδια αποστολή που είχαμε και την τελευταία φορά. ”

Αν θα κάνει αλλαγές αύριο:

“ Οι τέσσερις μέρες ξεκούρασης είναι αρκετές, οπότε δεν έχουμε να το σκεφτούμε αυτό. ”

Για την Sheffield United και τον προπονητή της:

“ Πέρυσι ο Chris Wilder έγινε ο προπονητής της χρονιάς, παρά τους 4 τίτλους που κατέκτησε ο Pep Guardiola και φέτος κατάλαβα το γιατί. ”

Αναμονή για το ντεμπούτο του Minamino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com