Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κατέθεσαν αίτημα στην Premier League για το χρυσό σήμα της FIFA οι Reds!

Κατέθεσαν αίτημα στην Premier League για το χρυσό σήμα της FIFA οι Reds!

Παγκόσμιοι Πρωταθλητές είναι οι Reds από το βράδυ του Σαββάτου, κάτι που σημαίνει πως πλέον μπορούν να έχουν το χρυσό σήμα της FIFA στη φανέλα τους, το οποίο όμως δεν επιτρέπεται στην Premier League.

Η Liverpool θέλει όμως να το έχει στη φανέλα και στους αγώνες της στο πρωτάθλημα και κατέθεσε αίτημα στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον πάντα έγκυρο James Pearce, αν και πριν από 11 χρόνια είχε απορρίψει εκείνη της Manchester United για το ίδιο ακριβώς θέμα.

Οι Reds θεωρούν πως αφού έγιναν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές για πρώτη φορά στην ιστορία τους, θα πρέπει να έχουν το χρυσό σήμα σε όλες τις διοργανώσεις και όχι μόνο στο Uefa Champions League, στο οποίο και επιτρέπεται κανονικά.

Οι Πρωταθλητές Κόσμου θα στηριχτούν στο γεγονός, πως είναι μόλις η δεύτερη φορά που μια Αγγλική ομάδα κερδίζει το FIFA Club World Cup, από την χρονιά που δημιουργήθηκε, το 2000, ενώ επίσης θα αναφέρουν πως η Real Madrid είχε το χρυσό σήμα στη φανέλα της στους αγώνες της La Liga για τις τρεις συνεχόμενες φορές που κατέκτησε το τρόπαιο.

Αίτημα θα καταθέσει η ομάδα και για να έχει το σήμα στην φανέλα της στην αναμέτρηση με την Everton για το FA Cup στις 5 Ιανουαρίου.

Η Real Madrid είχε το σήμα στη φανέλα της για 3 συνεχόμενα χρόνια στους αγώνες της La Liga.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com