Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Flamengo (preview)

Liverpool – Flamengo (preview)

Τελικός στο FIFA Club World Cup και η Liverpool αντιμετωπίζει την Flamengo στο Khalifa International Stadium το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:30 ώρα Ελλάδος με μοναδικό στόχο να ανέβει στην κορυφή του κόσμου για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Οι Reds μπορεί να δυσκολεύτηκαν περισσότερο από ότι αναμενόταν στον ημιτελικό με την Monterrey, αλλά ξεπέρασαν το εμπόδιο των Μεξικανών με γκολ του Bobby Firmino στο τέλος.

Αλλαγές από τη συνηθισμένη ενδεκάδα των Reds θα υπάρξουν ξανά από τον Jürgen Klopp και λόγω τραυματισμών, αλλά και λόγω του rotation που εφαρμόζει ο Γερμανός τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης θα περιμένει τον Virgil van Dijk, που έβγαλε μέρος της προπόνησης την Παρασκευή και η συμμετοχή του στον τελικό είναι πιθανή. Αμφίβολη παραμένει όμως εκείνη του Gini Wijnaldum, ο οποίος γυμνάστηκε μόνος του και το πρωί της Παρασκευής.

Εκτός δράσης παραμένουν οι Fabinho, , Dejan Lovren, Joel Matip και Nathaniel Clyne.

Ο Jordan Henderson θα ξεκινήσει ξανά στα στόπερ, σε περίπτωση που δεν ρισκάρουν οι Reds την συμμετοχή του Virgil van Dijk.

Η επιθετική τους τριάδα αναμένεται να αποτελείται από Mo Salah, Sadio Mane και Bobby Firmino.

Η αντίπαλος της Liverpool στον τελικό, Flamengo νίκησε την Al Hilal με 3-1 στον ημιτελικό, ενώ μέσα στο 2019 έχει κατακτήσει το Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα και το Copa Libertadores.

Στον τελικό του Copa Libertadores νίκησε την River Plate με 2-1.

Είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από την Monterrey, καθώς διαθέτει πιο έμπειρο προπονητή, τον Jorge Jesus και καλύτερους παίκτες, όπως είναι ο Gabriel Barbosa, ο οποίος είναι και το μεγάλο της αστέρι.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και το 1981 στον τελικό του θεσμού με τους Βραζιλιάνους να επικρατούν με 3-0 των Reds και να σηκώνουν το τρόπαιο.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Abdulrahman Al-Jassim από το Qatar.

Ο αγώνας στην Ελλάδα θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Κόντρα στην Flamengo για την κορυφή του κόσμου η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com