Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Yaya Toure: «Να πάρει το Club World Cup η Liverpool, άξιζε την Χρυσή Μπάλα ο Mane»

Yaya Toure: «Να πάρει το Club World Cup η Liverpool, άξιζε την Χρυσή Μπάλα ο Mane»

Τέταρτος στην Χρυσή Μπάλα, η οποία δόθηκε πριν από μερικές εβδομάδες, ήρθε ο Sadio Mane, ωστόσο σύμφωνα με τον πρώην μέσο της Manchester City, Yaya Toure εκείνος άξιζε να την κερδίζει και όχι ο Lionel Messi.

Ο πρώην διεθνής μέσος ρωτήθηκε αν αξίζει ο Mane το βραβείο του καλύτερου Αφρικανού παίκτη:

“ Για να είμαι ειλικρινής, πάνω από όλα άξιζε την Χρυσή Μπάλα. Στην Αφρική δεν υπάρχουν πολλοί καλύτεροι παίκτες από εκείνον. Είδατε τις ψήφους που πήρε; Όσα έκανε πέρυσι; Πόσα γκολ σκόραρε και όλα όσα κατάφερε με την Liverpool; ”

“ Για εμένα είναι ντροπή, όταν ο νικητής της Χρυσής Μπάλας δεν είναι από την ομάδα που έχει κατακτήσει το Champions League. Μερικές φορές όμως βλέπεις τους Αφρικανούς να μην έχουν ίση μεταχείριση και αυτό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. ”

Μίλησε και για το Club World Cup:

“ Πιστεύω πως η ιδέα του Club World Cup είναι καλή. Έμεινα όμως έκπληκτος, όταν είδα την ενδεκάδα της Liverpool με την Monterrey, γιατί είναι μια σοβαρή διοργάνωση. Πιστεύω πως ο Klopp θα πρέπει να το πάρει πιο σοβαρά, γιατί είναι ένας σημαντικός τίτλος. ”

“ Θέλω να το κερδίσει μια Ευρωπαϊκή ομάδα. Ανάμεσα σε Flamengo και Liverpool, εννοείται πως θέλω να το πάρει η Liverpool. ” Είπε ο Yaya Toure.

Αύριο στον τελικό η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com