Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lallana: «Είναι εθιστικό να κερδίζεις τρόπαια, είμαι υγιής όλη τη σεζόν»

Lallana: «Είναι εθιστικό να κερδίζεις τρόπαια, είμαι υγιής όλη τη σεζόν»

Βασικός αγωνίστηκε στον ημιτελικό του FIFA Club World Cup ο Adam Lallana και η συμμετοχή του είναι πολύ πιθανή και στον αυριανό τελικό. Ο ίδιος στοχεύει στην κατάκτηση του τροπαίου, καθώς δήλωσε πως οι τίτλοι είναι εθιστικοί.

Μίλησε για το FIFA Club World Cup και τους τίτλους:

“ Είναι εθιστικό να κερδίζεις τρόπαια. Κερδίζεις έναν και θέλεις να κερδίσεις και άλλον. Θέλεις να κερδίσεις περισσότερους. ”

“ Είναι ένας τεράστιος τίτλος. Είμαστε οι Πρωταθλητές Ευρώπης και θέλουμε να γίνουμε οι Πρωταθλητές Κόσμου. Δεν μπορούν να το πουν πολλοί αυτό. Θα τα δώσουμε όλα. Είναι κάτι που δεν το έχει κάνει ξανά η ομάδα και ανυπομονούμε. ” Είπε ο Lallana.

Για την ομάδα και το ρόστερ της:

“ Δεν έχουμε το μεγαλύτερο ρόστερ, αλλά θεωρώ πως ο Hendo τα πήγε περίφημα ως στόπερ. Έχουμε μια πολύ καλή νοοτροπία στην ομάδα και χαρακτήρα. Γι’ αυτό βρίσκουμε συνεχώς νικητήρια γκολ στο τέλος. ”

“ Είμαστε η Liverpool. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης και θα χρειαστούμε όλο το ρόστερ μας, αν θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι και φέτος. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτή τη διοργάνωσουμε, να πάρουμε το πρωτάθλημα και να είμαστε επιτυχημένοι στο Champions League. ”

Για την δική του κατάσταση πρόσθεσε:

“ Εγώ υγιής για όλη τη σεζόν και έχω βοηθήσει κατά διαστήματα την ομάδα. Βρίσκομαι σε μια εξαιρετική θέση. Απολαμβάνω πολύ το ποδόσφαιρο και ανταμείβομαι με χρόνο συμμετοχής πλέον. ”

Τέλος, αποκάλυψε τι του είπε ο Jürgen Klopp:

“ Ο προπονητής μου μίλησε μου είπε να έχω υπομονή και να συνεχίσω να προπονούμαι στους ίδιους ρυθμούς. Νομίζω πως αυτό έγινε πριν από το παιχνίδι με την United. Μπήκα αλλαγή και έκανα αμέσως αισθητή την παρουσία μου. ”

Adam Lallana και Jürgen Klopp μετά τη νίκη επί της Monterrey.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com