Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 17/12/1996 Θρίαμβος επί Forest & κορυφή (vid)

Σαν σήμερα: 17/12/1996 Θρίαμβος επί Forest & κορυφή (vid)

Σαν σήμερα οι Reds θα ανέβουν στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από τρεις μήνες, νικώντας την Nottingham Forest με θριαμβευτικό τρόπο για το πρωτάθλημα.

Οι Κόκκινοι του Roy Evans εκείνο το μεσοβδομαδιάτικο βράδυ, έπαιξαν καταπληκτικά και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, παρ’ όλο που οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν.

Οι Reds θα ανοίξουν το σκορ με τον Stan Collymore μόλις στο 6′, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος έξοδο του Mark Crossley, για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Robbie Fowler στο 27′. Οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν με τον Kevin Campbell στο 34′ , κλείνοντας το σκορ για το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ο ρυθμός των Κόκκινων δεν θα πέσει και με αυτογκόλ του  Des Lyttle στο 51′, σε μία προσπάθεια του να αποκρούσει, έγραψαν το 3-1. Με απ’ ευθείας κτύπημα φάουλ του  Stuart Pearce στο 60′, οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να μείνουν στο παιχνίδι, για να τους «κόψει τα φτερά» ο Stan Collymore στο 63′.

Με τη νίκη τους οι Reds, ανέβηκαν μόνοι τους στην κορυφή, με δύο βαθμούς διαφορά από την Arsenal, αλλά κι ένα παιχνίδι περισσότερο. Το παιχνίδι στο Anfield παρακολούθησαν 36.126 θεατές και διαιτητής της συνάντησης, ήταν ο «γνωστός» G. P. Barber.

Θεατές στο Anfield 32.814, διαιτητής ο A. B. Wilkie.

Ακολουθούν στιγμιότυπα και τα γκολ του παιχνιδιού στο 7′;44″ του παρακάτω video. Σε περίπτωση που δεν ανοίγει, μπορείτε να τα δείτε εδώ:

Σαν σήμερα: 17/12/1996 Θρίαμβος επί Forest & κορυφή
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com