Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Monterrey – Liverpool (preview)

Monterrey – Liverpool (preview)

Ημιτελικός του FIFA Club World Cup και η Liverpool δίνει τον πρώτο της αγώνα στη διοργάνωση με αντίπαλο την Monterrey από το Μεξικό.

Οι Reds θέλουν να κατακτήσουν για πρώτη φορά το συγκεκριμένο τρόπαιο, καθώς είναι το μοναδικό που λείπει από την τροπαιοθήκη τους και για τον λόγο αυτό δεν θα παραταχθούν με πολλές αλλαγές.

Θα υπάρξουν όμως ορισμένες ως μέρος του rotation, που κάνει τις τελευταίες εβδομάδες ο Jürgen Klopp. Ο Γερμανός τεχνικός προσπαθεί να προστατεύει τους παίκτες του, ώστε να αποφευχθούν οι τραυματισμοί, αν και αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.

Προβλήματα τραυματισμών υπάρχουν για τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Ο Gini Wijnaldum τέθηκε εκτός από τον αγώνα με τους Μεξικανούς, αν και ταξίδεψε κανονικά στο Qatar, ενώ οι Fabinho, Dejan Lovren και Joel Matip παραμένουν τραυματίες και έχουν μείνει στην Αγγλία, για να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους.

Κάτω από τα δοκάρια δεδομένα θα ξεκινήσει ο Alisson Becker με τους Virgil van Dijk και Joe Gomez στο κέντρο της άμυνας. Ανάσες υπάρχει περίπτωση να πάρει ο Trent Alexander-Arnold, ενώ ο Andrew Robertson θα επανέλθει στην αρχική ενδεκάδα.

Naby Keita, Jordan Henderson και Alex Oxlade-Chamberlain είναι τα φαβορί για τις τρεις θέσεις του κέντρου. Στην επιθετική τριάδα κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε τον Divock Origi να ξεκινάει βασικός.

Όσο αφορά την αντίπαλο των Reds από το Μεξικό, βρίσκεται στο Qatar επειδή κατέκτησε το CONCACAF Champions League για τέταρτη φορά στην ιστορία της και στον προημιτελικό επικράτησε της Al Saad με σκορ 3-2.

Στο πρωτάθλημα έχει προκριθεί στον τελικό του Apertura, όπου θα αντιμετωπίσει την Club America σε διπλές αναμετρήσεις.

Σύμφωνα με τα Μεξικανικά ρεπορτάζ, στοχεύει να πιέσει αρκετά ψηλά την Liverpool, έτσι ώστε να υποχρεώσει τους αμυντικούς των Reds σε λάθος. Είναι μια ομάδα που αρέσκεται στο σκληρό παιχνίδι και δεν θα λείψουν οι μονομαχίες και τα σκληρά μαρκαρίσματα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χιλιανός, Roberto Tobar Vargas.

Σε περίπτωση πρόκρισης, η Liverpool θα αντιμετωπίσει την Flamengo στον τελικό.

Για το τρόπαιο στο Qatar η Liverpool.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com