Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο «ώριμος» Neco Williams!

Ο «ώριμος» Neco Williams!

Ο νεαρός παίκτης της Liverpool, παραδέχεται ότι το ντεμπούτο του ήρθε πιο γρήγορα από ότι θα περίμενε και ελπίζει ότι θα συμμετέχει περισσότερο στη δράση εντός αγωνιστικού χώρου, καθώς ταξίδεψε στο Qatar για το Club World Cup.

Ο 18χρονος ακραίος αμυντικός των Κόκκινων έπαιξε στη δραματική πρόκριση των Κόκκινων στο Carabao Cup, εναντίον της Arsenal τον Οκτώβριο ενώ το περασμένο Σάββατο συμμετείχε στην αποστολή των Κόκκινων εναντίον της Watford, μετά τους τραυματισμούς των Dejan Lovren και Joel Matip.

Ο Williams αναμενόταν να ξεκινήσει στην ενδεκάδα της Liverpool στον αγώνα της Τρίτης εναντίον της Aston Villa, και στη συνέχεια να ταξιδέψει στη Doha.

Τα συνεχή όμως προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Jurgen Klopp με τους τραυματισμούς των αμυντικών του, υποχρέωσαν τον Γερμανό τεχνικό να πάρει μαζί του από την Κυριακή, στην αποστολή των 20 παικτών, τον Williams.

Ο παίκτης πάντως δήλωσε ότι το σοκ από τη συμμετοχή του στην πρώτη ομάδα ήταν μεγάλο αλλά προσπάθησε να το χειριστεί με τον ίδιο τρόπο σαν να έπαιζε σε ομάδα της Ακαδημίας.

«Υπάρχουν μεγάλες διαφορές με τους οπαδούς και τους ανθρώπους να σε παρακολουθούν. Ο τρόπος με τον οποίο παίζεις πρέπει να είναι ο ίδιος, είτε παίζεις στην Under 23 είτε στην πρώτη ομάδα. Τα πράγματα όμως γύρω από αυτό είναι διαφορετικά.» δήλωσε.

«Στην αρχή προσπαθείς να συνηθίσεις αλλά μόλις περάσουν 2 λεπτά στον αγώνα προσπαθείς να ξεχάσεις τους οπαδούς και να εστιάσεις στον αγώνα. Αυτό προσπαθώ να κάνω και το κάνω πάντοτε.» συνέχισε.

«Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, η συμμετοχή μου στον αγώνα εναντίον της Arsenal, που συνοδεύτηκε από πρόκριση και την assist στον Divock Origi.»«Συνέβη πολύ γρήγορα και εύχομαι να συνέβαινε για πάντα.» ολοκλήρωσε ο Neco Williams.

Ζει το όνειρό του ο Neco Williams.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com