Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είναι μια ενδιαφέρουσα και δύσκολη κλήρωση»

Klopp: «Είναι μια ενδιαφέρουσα και δύσκολη κλήρωση»

Η Liverpool θα αντιμετωπίσει την Atletico Madrid στην φάση των 16 του Uefa Champions League και ο Jürgen Klopp χαρακτήρισε την κλήρωση με τους Rojiblancos ως ενδιαφέρουσα και δύσκολη.

Ας δούμε αναλυτικά τι είπε ο Γερμανός:

“ Είναι μια ενδιαφέρουσα κλήρωση. Πριν την κλήρωση είχα ένα προαίσθημα πως θα ήταν ομάδα της Μαδρίτης. Μια από τις δύο. ”

“ Θα είναι δύσκολα παιχνίδια, γιατί είναι δύο ομάδες που έχουν συνηθίζει να παίζουν δυνατό ποδόσφαιρο, αλλά με διαφορετικό στυλ και λίγο διαφορετική οργάνωση. Θα είναι και οι δύο ομάδες έτοιμες και αυτό θα κάνει τους αγώνες πολύ δύσκολους. ”

“ Είναι όμως μια καλή κλήρωση, όπως ακριβώς πρέπει να είναι. Δεν νομίζω όμως, πως ο Κύριος Simeone θα πανηγυρίζει τρέχοντας στο υπνοδωμάτιό του για την κλήρωση με την Liverpool. Πρέπει να δουλέψουμε και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Έπειτα θα έρθουν στο Anfield. ”

Ρωτήθηκε αν η επιστροφή της ομάδας στην Μαδρίτη θα είναι ξεχωριστή:

“ Ναι, νομίζω πως θα είναι. Νομίζω πως είχαμε τα εντός έδρας αποδυτήρια στον τελικό. Ίσως να τους ζητήσουμε να τα έχουμε ξανά τώρα! ”

“ Είναι φανταστικό. Έζησα μια από τις καλύτερες νύχτες της ζωής μου σε αυτό το γήπεδο. Στο γήπεδο επικρατούσαν τα τραγούδια της Liverpool. ”

“ Η Μαδρίτη είναι ένα μέρος, από το οποίο όλοι μας έχουμε φανταστικές αναμνήσεις, αλλά αυτή τη φορά αντιμετωπίζουμε την Atletico και είναι η έδρα τους. ” Είπε ο Klopp.

Μεγάλη επιστροφή στην Μαδρίτη για τους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com