Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Πάμε να κερδίσουμε το Club World Cup»

Trent: «Πάμε να κερδίσουμε το Club World Cup»

Ο Trent Alexander-Arnold εξήγησε την ευγνωμοσύνη των παικτών του Liverpool για την προοπτική να δουλέψουν με τον Jürgen Klopp για τα επόμενα τεσσεράμισι χρόνια.
Ανακοινώθηκε την Παρασκευή ότι ο Klopp έχει συμφωνήσει για παράταση του συμβολαίου του με τους Reds μέχρι το 2024, μαζί με τους βοηθούς του Peter Krawietz και Pepijn Lijnders.
Ο Alexander-Arnold έχει ευημερήσει υπό τη διοίκηση του Γερμανού και είναι ευτυχής που ο προπονητής που κέρδισε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο θα συνεχίσει το έργο του στο Anfield.
«Έδειξε ότι είναι προπονητής παγκόσμιας κλάσης, αν όχι ο καλύτερος στον κόσμο», δήλωσε ο αμυντικός στο Liverpoolfc.com. «Έχει κάνει ειδικά πράγματα για το σύλλογο και προφανώς όλοι τον αγαπούν.
«Ταιριάζει τέλεια. Έφερε παίκτες, έχει διαμορφώσει παίκτες σε παίκτες παγκόσμιας κλάσης.
«Είμαστε ευγνώμονες που έχουμε έναν προπονητή σαν αυτόν και προφανώς όσα περισσότερα χρόνια μείνει εδώ, τόσο καλύτερα είναι για το σύλλογο. Είναι λοιπόν καλό για εμάς να περάσουμε μερικά ακόμη χρόνια μ ’αυτόν.
«Ο Alexander-Arnold μιλούσε μετά τη νίκη με 2-0 απέναντι στην Watford, η οποία (νίκη) αύξησε το προβάδισμα της Λίβερπουλ στους 10 βαθμούς.
Τα δυο γκολ του Mohamed Salah λύγισε τελικά τους εντυπωσιακούς Hornets στο Anfield καθώς οι Reds έδειξαν την ανθεκτικότητα τους κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης συνάντησης.
«Προφανώς το κάναμε πιο δύσκολο από όσο θέλαμε», δήλωσε ο Alexander-Arnold.
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, προφανώς θέλησαν να εντυπωσιάσουν τον καινούργιο τους προπονητή και πάλεψαν για κάθε μπαλιά.
«Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο, αλλά πήραμε τους τρεις βαθμούς – δεν είχε σημασία πόσο θα ήταν το σκορ, ήθελα μόνο τους τρεις βαθμούς».
Η πλευρά του Klopp τώρα στρέφει την προσοχή της στο FIFA World Club Championship, με μια ομάδα 20 ατόμων που ταξίδεψε για το Qatar την Κυριακή το πρωί.
Η Liverpool θα αντιμετωπίσει την Μεξικάνικη Monterrey την Τετάρτη το βράδυ και θα επιδιώξει να προκριθεί στον τελικό εναντίον της Flamengo ή της Al Hilal τρεις μέρες αργότερα.
«Θέλουμε να κερδίσουμε, αυτό είναι το κύριο πράγμα», δήλωσε ο Alexander-Arnold για ένα τρόπαιο που ο σύλλογος δεν έχει ακόμη σηκώσει.
«Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τη δυναμική μας και να κοιτάξουμε να κερδίσουμε ένα άλλο τρόπαιο, το οποίο θέλουμε να κάνουμε. Θέλουμε να καταταχτούμε ως ομάδα παγκόσμιας κλάσης.
«Θα πάμε εκεί έξω για να κερδίσουμε, αυτό είναι το κύριο πράγμα για εμάς. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουμε δύο νίκες και θα επιστρέψουμε με το τρόπαιο. »

Το τρίτο του τρόπαιο με την Liverpool θέλει ο Trent Alexander-Arnold.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com