Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μίλησε για Joe Gomez ο Klopp

Μίλησε για Joe Gomez ο Klopp

Στο Κατάρ βρίσκεται από χθες το απόγευμα η Liverpool και ο Jürgen Klopp μίλησε για τον Joe Gomez, ο οποίος είναι ο ένας από τους δύο διαθέσιμους στόπερ της ομάδας, καθώς οι Dejan Lovren και Joel Matip αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

“ Μιλάμε πολύ με τον Joe. Είναι ακόμα πολύ νέος και πρέπει να αποκτήσει ρυθμό, ο οποίος έρχεται με τα παιχνίδια. Ο Joe και ο Virgil έχουν μια πολύ καλή σχέση και αρέσει πολύ ο ένας στον άλλον. Μπορούν να παίζουν εκπληκτικά μαζί. ”

“ Κόντρα στην Watford είχαν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και είχε (Joe Gomez) να αντιμετωπίσει τον Deeney. Είναι ένα παιδί με πάρα πολλές δυνατότητες και δείχνει την βελτίωσή του σε κάτι τέτοιες στιγμές. Δεν αγωνίζεται όμως συστηματικά για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Έχει βελτιωθεί όμως πάρα πολύ. ”

“ Έχει εμπειρία ως παίκτης και κόντρα στην Watford είδατε πως είχε να παλέψει και να παραμείνει συγκεντρωμένος. ”

“ Πέρυσι στην αρχή της σεζόν είχαμε ξεκινήσει με τους Virgil και Joe δίδυμο στα στόπερ και τα είχαν πάει εξαιρετικά. ”

“ Έπειτα τον χρησιμοποιήσαμε στα δεξιά της άμυνας και αυτή η κίνηση έβγαζε νόημα, επειδή συνήθως χρησιμοποιούμε 3 στόπερ και εκείνος δεν έπρεπε να χάσει τον ρυθμό του, τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο. Τραυματίστηκε όμως άσχημα σε έναν από τους αγώνες που έπαιξε ως δεξί μπακ. ”

Ανεβαίνει ο Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com