Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φεύγει στο τέλος της σεζόν ο Lallana

Φεύγει στο τέλος της σεζόν ο Lallana

Ο Adam Lallana αναμένεται να φύγει από τη Liverpool μόλις λήξει το συμβόλαιο του στο τέλος της σεζόν μετά από επτά χρόνια στο Merseyside.

Ο 31χρονος αναμενόταν να υπογράψει μια νέα συμφωνία αφού εντυπωσίασε τον Jürgen Klopp μερικές φορές αυτή τη σεζόν, αλλά η έλλειψη χρόνου παιχνιδιού δείχνει πως τελικα ειναι ένα αναλώσιμο μέλος της ομάδας.

Η Liverpool, αν και δεν έχει ανακοινωθεί, εχει κάνει συμφωνία ύψους 8.7 εκατομμυρίων ευρώ για τον Takumi Minamino, που μπορεί να παίξει σε παρόμοιο ρόλο με τον Lallana. Όταν ρωτήθηκε αν ο διεθνής Ιάπωνας θα πάρει τη θέση του Lallana στην ομάδα, ο James Pearce της Athletic αποκάλυψε ότι ο Άγγλος είναι έτοιμος να φύγει από το σύλλογο το επόμενο καλοκαίρι.

«Δεν είμαι σίγουρος αν ο Minamino θεωρείται ως ο αντικαταστάτης του Lallana, αλλά σίγουρα ενισχύει αυτή την θέση της ομάδας», ανέφερε ο Pearce. «Ο Lallana θα φύγει στο τέλος της σεζόν.»

Ο Άγγλος μέσος έχει καταφέρει δέκα εμφανίσεις σε όλους τους αγώνες αυτή τη σεζόν, αλλά έχει ξεκινήσει μόλις δύο παιχνίδια στην Premier League, καθώς ο Klopp έχει δυσκολευτεί να βρει μια θέση γι ‘αυτόν στη συναρπαστική επιθετική γραμμή της Liverpool.

Οι πολλοί τραυματισμοί του έχουν χαράξει τον χρόνο του στο Anfield. Ο Lallana κατάφερε μόνο 13 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, ενώ έχει κάνει μέχρι στιγμής 10 τούτη την σεζόν, αλλά η Liverpool έχει προχωρήσει σίγουρα από τότε που ο Lallana μπορούσε να παίξει ενα σημαντικό ρόλο για την ομάδα.

Οι Jordan Henderson, Georginio Wijnaldum και James Milner είναι πολύ πιο μπροστά από αυτόν στις επιλογές του Klopp, με αποτέλεσμα η αποχώρηση από την ομάδα στο τέλος της σεζόν να φαίνεται αναπόφευκτη για τον Lallana.

Μια επιστροφή στη Southampton έχει προταθεί, ενώ, αλλόκοτα, μια μετεγγραφή στην Paris Saint-Germain αναφέρθηκε τον Νοέμβριο (κάτι που προφανώς δεν πρόκειται να συμβεί).

Ομάδες από το Major League Soccer και την Κινεζική Super League θεωρείται επίσης ότι παρακολουθούν την Lallana, οπότε πιθανότατα δεν θα έχει έλλειψη προσφορών για να επιλέξει όταν τελικά θα φύγει από το Anfield.

Ο Adam Lallana βοήθησε τους Reds να αποφύγουν την ήττα στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com