Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν θα πάρουμε κεντρικό αμυντικό τον Ιανουάριο»

Klopp: «Δεν θα πάρουμε κεντρικό αμυντικό τον Ιανουάριο»

Ο Jürgen Klopp πριν από μερικές μέρες δήλωσε πως η ομάδα ίσως προχωρήσει σε απόκτηση επιθετικού κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και σήμερα ξεκαθάρισε πως δεν θα αποκτηθεί αμυντικός τον επόμενο μήνα.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν θέλει να προχωρήσει σε μεταγραφή κεντρικού αμυντικού τον Ιανουάριο:

“ Πως γίνεται να χρειαζόμαστε κεντρικό αμυντικό όταν έχουμε τέσσερις και τον Fabinho; Μόνο οι Fabinho και Matip είναι τραυματίες. Ο Lovren αντιμετώπισε απλά ένα πρόβλημα. ”

“ Δεν θα αγοράσουμε όμως έναν κεντρικό αμυντικό, λόγω των τραυματισμών και επειδή ο κόσμος πιστεύει πως δεν έχουμε επιλογές στα στόπερ. Μετά θα έχουμε έξι κεντρικούς αμυντικούς. Αυτό δεν βγάζει νόημα. ”

“ Χρειάζεσαι και ποιότητα. Δεν μπορείς να πάρεις απλά κάποιον, επειδή είναι ψηλός και γρήγορος. ”

“ Με ανησυχούν οι τραυματισμοί, αλλά ο Lovren δεν ήταν τραυματίας. Ήταν μια μικρή κράμπα και ήταν σωστό να τον κάνουμε αλλαγή. Όλα όμως είναι καλά και όλοι είναι καλά. ” Είπε ο Klopp.

“ Έχουμε μιλήσει και για το βάθος του ρόστερ μας. Είχαμε διαθέσιμους 16 ενήλικες παίκτες για την Everton και 14 για την Bournemouth. ”

“ Πως θα μπορώ να πω στα παιδιά πως δεν θα βρίσκονται στην αποστολή (αν αποκτηθεί αμυντικός); Δεν έχω κάποιον που να χρειάζεται να του το εξηγήσω τώρα, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Όλα είναι καλά. ”

Ο Lovren απέφυγε τον τραυματισμό.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com