Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Walker: «Αξίζει την πρώτη θέση η Liverpool, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Walker: «Αξίζει την πρώτη θέση η Liverpool, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Η διαφορά της Liverpool συνεχίζει να αυξάνεται και πλέον οι Reds βρίσκονται 11 βαθμούς μπροστά από την Manchester City, με τον δεξιό μπακ των Cityzens, Kyle Walker να δηλώνει πως ναι μεν οι Πρωταθλητές Ευρώπης αξίζουν την πρώτη θέση, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει όσο αφορά τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι δηλώσεις του Άγγλου αμυντικού για τους Reds και την κούρσα του τίτλου στην Premier League:

“ Ο αντίπαλος μας (Liverpool) ή δουλεύει περισσότερο από εμάς ή έχει βελτιωθεί. Εμείς έχουμε την ίδια ομάδα και έχουμε κάνει λίγες αλλαγές. Προσπαθούμε ακόμα να βρούμε την σωστή νοοτροπία. Πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στην Liverpool. ”

“ Είναι φανταστικοί μέχρι τώρα και πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα, γιατί τα αξίζουν. Αξίζουν την πρώτη θέση, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. ”

“ Έχουμε την ικανότητα να φτάσουμε τον οποιονδήποτε, όταν βρισκόμαστε σε καλή μέρα. Πρέπει να συνεχίσουμε και να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, μέχρι να τους φτάσουμε και μετά να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τους τρεις βαθμούς και προχωράμε στο επόμενο ματς. ” Είπε ο Walker.

“ Η διαφορά μας μεγαλώνει, αλλά ξέρουμε πως έχουμε την δυνατότητα να τους φτάσουμε και να κάνουμε αυτό που κάναμε τις δύο προηγούμενες σεζόν. ” Ολοκλήρωσε ο Walker.

Με van Dijk έφτασε στο +11 η Liverpool το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com