Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Brighton

Οι δηλώσεις του Klopp μετά τη νίκη επί της Brighton

Την 13ης της νίκη σε 14 παιχνίδια πανηγύρισε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα η Liverpool με σκορ 2-1 κόντρα στην Brighton και ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς για το παιχνίδι και την εμφάνιση της ομάδας του.

Για τον αγώνα με τους Seagulls και την προσπάθεια της ομάδας του είπε:

“ Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερες ευκαιρίες από αυτές που δημιουργήσαμε στο πρώτο ημίχρονο. Θα ήθελα όμως να είχαμε παίξει καλύτερα στο δεύτερο και να είχαμε τελειώσει τις ευκαιρίες μας. ”

“ Στο δεύτερο ημίχρονο η δουλειά μας ήταν πολύ δύσκολη και έγινε ακόμη πιο δύσκολη μετά την κόκκινη κάρτα. Φέραμε στον αγωνιστικό χώρο έναν παγωμένο τερματοφύλακα. ”

“ Συνεχίσαμε όμως να παλεύουμε και ο Adrian μας βοήθησε με μερικές αποκρούσεις. Δεν μπορούσε όμως να διώξει την μπάλα, όσο μακριά θα ήθελε με τα παγωμένα του πόδια. ”

Για τον σκόρερ δύο τερμάτων, Virgil van Dijk:

“ Είναι ένας απίστευτα καλός παίκτης. Έπρεπε απλά να χρησιμοποιήσει το ταλέντο του. Θα ήταν κρίμα, αν δεν το έκανε. ”

Για την βαθμολογία και τις 13 νίκες που έχουν οι Reds:

“ Δεν σκεφτόμαστε τα 14 παιχνίδια που έχουμε ήδη παίξει. Σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο και όχι την διαφορά και τους πόντους που έχουμε. Πρέπει να βεβαιωθούμε πως θα είμαστε έτοιμοι για τις επόμενες προκλήσεις μας. ”

Για τον αγώνα της Τετάρτης με την Everton πρόσθεσε:

“ Τώρα αυτό είναι και το μοναδικό παιχνίδι που μας ενδιαφέρει. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αύριο (στο Leicester – Everton) θα είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. ”

Για την κόκκινη του Alisson:

“ Νομίζω πως ήταν χέρι, αλλά δεν έχω ξαναδεί την φάση. Δεν υπήρχε οφσάιντ και μετά ήταν μια δύσκολη φάση. Ήθελε 100% να την διώξει με το κεφάλι, αλλά ο αντίπαλος έφτασε πιο νωρίς και δεν μπορούσε να το αλλάξει αυτό. ”

“ Ο Adrian που μπήκε μετά ήταν ίσως ο καλύτερος του αγώνα με τις δύο αποκρούσεις. ”

Οι Reds πανηγυρίζουν το 2-0 επί της Brighton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com