Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Martin Atkinson το Σάββατο με Brighton, Mike Dean με Everton!

Ο Martin Atkinson το Σάββατο με Brighton, Mike Dean με Everton!

Η αλήθεια είναι πως έλειψε και τώρα επιστρέφει! Ο Martin Atkinson ορίστηκε διαιτητής στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση της Liverpool με την Brighton για την 14η αγωνιστική της Premier League.

Είναι σε όλους μας γνώριμος, αφού ήταν ο άρχοντας του φετινού αγώνα στο Old Trafford με την Manchester United, δηλαδή στην μοναδική ισοπαλία των Reds, όταν και δεν ακύρωσε το γκολ του Rashford για φάουλ πάνω στον Origi στην αρχή της φάση.

Βρέθηκε όμως και στο VAR στο διπλό της ομάδας του Klopp στο Villa Park και ακύρωσε το πεντακάθαρο γκολ του Firmino για αστείο λόγο και δεν έδωσε πέναλτι υπέρ των Πρωταθλητών Ευρώπης σε χέρι του Engels.

Βοηθοί του το Σάββατο θα είναι οι Lee Betts και Daniel Cook με τέταρτο τον David Coote.

Στο VAR θα βρίσκονται οι Craig Pawson και Andy Garratt.

Ορίστηκε όμως και ο διαιτητής της 15ης αγωνιστικής, δηλαδή του Merseyside Derby με την Everton ξανά στο Anfield και θα είναι ο Mike Dean.

Είχε οριστεί σε αγώνα των Reds με τους Toffees και πριν από 3 χρόνια, όταν δηλαδή η Liverpool είχε πάρει διπλό στο Goodison Park με το γκολ του Sadio Mane στις καθυστερήσεις.

Βοηθοί του Mike Dean την επόμενη Τετάρτη θα είναι οι Darren Cann και Dan Robathan με τέταρτο τον Anthony Taylor, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Martin Atkinson (ναι, ξανά) και Andy Halliday.

Ξανά μπροστά μας ο Martin Atkinson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com