Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Carragher για την Premier League και την σημασία του Club World Cup

Ο Carragher για την Premier League και την σημασία του Club World Cup

Έτοιμη να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι η Liverpool και ο θρύλος της ομάδας, Jamie Carragher μίλησε για τις υποχρεώσεις των Reds στην Liverpool Echo, τονίζοντας πως προέχει η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Carra έδωσε την εξής απάντηση όταν ρωτήθηκε από την Liverpool Echo για τις διοργανώσεις που συμμετέχει η ομάδα:

“ Ξέρω πως πολλοί οπαδοί της ομάδας, μπορεί να μην συμφωνήσουν μαζί μου, αλλά τίποτα δεν μπορεί να μπει στον δρόμο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Αυτό που εννοώ, είναι πως δεν πρέπει να παίξει κανένας βασικός στο Carabao Cup. Ούτε ένας. ”

“ Αν η Liverpool κερδίσει φέτος το πρωτάθλημα και βρίσκεται στην ίδια θέση και του χρόνου, δεν θα το πω ξανά αυτό. Κατά πάσα πιθανότητα θα λέω πως είμαι η Liverpool Football Club και πρέπει να προσπαθήσουμε να τα κερδίσουμε όλα. Τώρα όμως, επειδή έχουν περάσει πολλά χρόνια, τίποτα δεν πρέπει να μπει στον δρόμο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. ” Είπε ο Carragher.

“ Ο Klopp είναι ήδη μια θρυλική φιγούρα για την Liverpool και αν κατακτήσει και το πρωτάθλημα θα πλησιάσει τα επίπεδα των Shankly και Paisley. ”

“ Η κατάκτηση του FA Cup δεν θα κάνει κάποια διαφορά. Για εμένα η Liverpool πρέπει να κερδίσει και το παιχνίδι με την Napoli (για το Champions League), έτσι ώστε να ξεγράψει το τελευταίο παιχνίδι. ”

“ Δεν μπορούν τα πουν δημόσια αυτά, αλλά είμαι σίγουρος πως έχουν υπάρξει συζητήσεις στο Melwood. ”

“ Το Club World Cup για εμένα είναι πολύ σημαντικό. Η Liverpool έχει κερδίσει το League Cup πάρα πολλές φορές και μπορεί να μην έχει την ευκαιρία να γίνει πρωταθλήτρια κόσμου για τα επόμενα 20 χρόνια. ”

Οι Reds επιστρέφουν στην δράση το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com