Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Abidal: «Κανείς δεν θα θυμόταν τον αγώνα του Anfield αν είχαμε βάλει ένα γκολ»

Abidal: «Κανείς δεν θα θυμόταν τον αγώνα του Anfield αν είχαμε βάλει ένα γκολ»

Μπορεί να έχουν περάσει 5 μήνες, όμως κανένας στην Barcelona δεν έχει ξεπεράσει την ταπεινωτική ήττα στο Anfield με 4-0, η οποία τους Reds στον τελικό της Μαδρίτης, όπου και κατέκτησαν το τρόπαιο τον Ιούνιο με νίκη επί της Tottenham.

Ο Eric Abidal έγινε ο τελευταίος άνθρωπος των Blaugrana που μιλάει για εκείνη την βραδιά της 7ης Μαΐου:

“ Θα μιλήσω πρώτα για τον πρώτο αγώνα. Σίγουρα όλοι οι οπαδοί της Barcelona θυμούνται αυτόν τον αγώνα. ”

“ Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ήταν μια προειδοποίηση για το τι μπορούσε να συμβεί. ”

“ Η καταστροφή του Anfield, συνέβη γιατί η ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει ένα γκολ. Μας έλειψε το ένα γκολ. Κανείς δεν θα θυμόταν τον αγώνα, αν είχαμε σκοράρει ένα γκολ. Αυτό σκεφτόμουν από την εξέδρα την ώρα του αγώνα. Ήταν γραφτό να συμβεί. ” Είπε ο Abidal.

“ Ήταν διαφορετικό παιχνίδι από εκείνο με την Roma. Δεν είναι ίσες ομάδες και τα παιχνίδια δεν ήταν τα ίδια. Η Liverpool δεν ήταν Roma. ”

“ Μαθαίνεις από αυτό, αλλά πρέπει να σκέφτεσαι πως όλη την διαφορά την έκανε ένα γκολ. Αυτό το γκολ σημάδεψε την σεζόν μας. ”

“ Η ευθύνη είναι και στους παίκτες και στον προπονητή. Τέτοια πράγματα, που δεν μπορείς να τα εξηγήσεις συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ούτε καν οι παίκτες που έπαιζαν, μπορούσαν να τα εξηγήσουν. ”

Ο Alisson κρατάει το μηδέν για τους Reds στο Anfield κόντρα στην Barcelona.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com