Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Klopp μετά την νίκη επί της Manchester City

Οι δηλώσεις του Klopp μετά την νίκη επί της Manchester City

Τις δικές του δηλώσεις παραχώρησε και ο μεγάλος, Jürgen Klopp μετά την πολύ μεγάλη νίκη επί της Manchester City και μίλησε για την νίκη της ομάδας του, τον αγώνα, τα πέναλτι που ζήτησαν οι Πολίτες, αλλά και την επίσκεψή του στον Sean Cox πριν την έναρξη του αγώνα.

Για τον σημερινό αγώνα δήλωσε:

“ Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας. Αν θέλεις να κερδίσεις ένα παιχνίδι κόντρα στην City, τότε δεν πρέπει να παίξεις με τον δικό της τρόπο, γιατί είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο σε αυτό. ”

“ Έπρεπε να πάμε το παιχνίδι στα δικά μας μέτρα. Υπήρξε μεγάλη πίεση και μεγάλη ένταση από το πρώτο δευτερόλεπτο. Μπορούσατε να δείτε πως ήταν πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. ” Ανέφερε ο Klopp.

“ Σκοράραμε δύο εκπληκτικά γκολ. Έπρεπε όμως και να υποφέρουμε και σε κάποιες συγκεκριμένες στιγμές με τον τρόπο που παίζει η City. Μέχρι όμως περίπου το 75ο λεπτό είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Μετά κουραστήκαμε και είχαν αρκετές φορές την μπάλα έξω από την περιοχή μας. ”

Για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη της ομάδας του:

“ Χρειάζεσαι και την τύχη κάποιες φορές. Είχαν το momentum του αγώνα μόλις έκαναν το 3-1. Στο ημίχρονο αλλάξαμε το σύστημα σε 4-1-4-1 και μετά το γκολ τους, έπρεπε να αλλάξουμε ξανά. ”

Για τον κόσμο:

“ Λάτρεψα την ατμόσφαιρα. Ο κόσμος ήταν εξωπραγματικός και εκπληκτικός κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. ”

Για το πέναλτι που ζήτησαν οι Cityzens στο πρώτο ημίχρονο:

“ Δεν έχω ξαναδεί το πέναλτι που ήθελαν, αλλά μου είπαν πως ο Bernardo Silva έχει κάνει χέρι πρώτος. Δεν νομίζω πως άρεσε όμως η συγκεκριμένη φάση και πολύ στον Pep. Η αντίδρασή μας, ήταν να σκοράρουμε μετά από 22 δευτεορόλεπτα. ”

Για τα γκολ της Liverpool:

“ Δεν νομίζω πως έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο με το δεύτερο γκολ μας. Όλα μας τα γκολ ήταν εξαιρετικά και αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. ”

Αν αισθάνεται πίεση:

“ Πίεση; Δεν την αισθανόμαστε, για να είμαι ειλικρινής. Υπάρχει δρόμος ακόμα. Ο κόσμος μπορεί να λέει πως μόνο η Liverpool μπορεί να το χάσει, αλλά δεν με ενδιαφέρει. ”

“ Είναι τρελό να είμαστε 9 βαθμούς μπροστά από την City, αλλά ποιος θέλει να βρίσκεται στην κορυφή τον Νοέμβριο. ”

Για τον Sean Cox:

“ Είδα τον Sean Cox πριν τον αγώνα. Ήταν πολύ όμορφο που τον συνάντησα και χάρηκε που με είδε, αλλά εγώ ήμουν ακόμα πιο χαρούμενος από εκείνον! Ήταν εδώ μαζί με την γυναίκα του και τον γιό του. Ήταν μια υπέροχη μέρα. Θα έχει ένα εισιτήριο διαρκείας, αν μετακομίσει στο Liverpool. ”

Οι Reds πανηγυρίζουν το 3-1 επί της City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com