Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 7/11/1963 Γεννιέται ο John Barnes (vid)

Σαν σήμερα: 7/11/1963 Γεννιέται ο John Barnes (vid)

Γεννιέται σαν σήμερα στο Kingston της Jamaica, ο διεθνής με την Εθνική Αγγλίας & πρώην αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός των Κόκκινων, John Charles Bryan Barnes.

Με πατέρα από το Trinidad και μητέρα Τζαμαϊκάνή, ο Barnes μετακόμισε στο Λονδίνο στα 12 του χρόνια. Ξεκινώντας την καριέρα του από την Sudbury Town, ο Άγγλος επιθετικός μπήκε στο στόχαστρο της Watford, η οποία και τον ένταξε στο δυναμικό της.

O «Barnesy» θα ματεκινηθεί στους Reds από την Watford τον Ιούνιο του 1987 αντί του ποσού των 900.000 λιρών. Ο ακραίος επιθετικός θα συναντήσει εκείνον τον καιρό τους Peter Beardsley, John Aldridge και Ian Rush και θα αποτελέσουν μια από τις πιο «φαρμακερές» επιθετικές γραμμές των Reds όλων των εποχών.

Από το 1987 έως το 1997, ο John Barnes πέρασε 10 χρόνια με πολλά γκολ στους Reds. Σε 407 εμφανίσεις με τα κόκκινα θα έβρισκε δίκτυα 108 φορές, κερδίζοντας με τη Liverpool 2 πρωταθλήματα, 1 FA Cup, 1 League Cup και 3 Charity Shields.

O παλαίμαχος επιθετικός των Reds άφησε τη δική του εποχή στα Αγγλικά γήπεδα, όντας ένας από τους πληρέστερους και ικανότερους σκόρερ της γενιάς του! Εξαιρετικά δυνατός σωματικά, αθλητικός και με φοβερή αντίληψη, ο Barnes δεν θα ήταν εκτός πραγματικότητας να θεωρήσουμε πως αποτελούσε αγωνιστικά τον «επιθετικό του μέλλοντος» για το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μιας και θα ταίριαζε ιδανικά στο σύγχρονο παιχνίδι.

Happy Birthday, Barnsey!!!

Απολαύστε τον επί το έργο:

Σαν σήμερα: 7/11/1963 Γεννιέται ο John Barnes
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com