Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Arsenal (preview)

Liverpool – Arsenal (preview)

Δεύτερος αγώνας για το φετινό Carabao Cup για την Liverpool και υποδέχεται την Arsenal στο Anfield το βράδυ της Τετάρτης στις 21:30 για τον τέταρτο γύρο του θεσμού.

Οι Reds έχουν σαφώς ανεβασμένη ψυχολογία μετά την μεγάλη νίκη επί της Tottenham με 2-1, αλλά και εκείνη κόντρα στην Genk, ενώ αντιθέτως τα πράγματα στην Arsenal δεν είναι καθόλου καλά τις τελευταίες εβδομάδες.

Δεδομένες και απόλυτα λογικές θα πρέπει να θεωρούνται οι αλλαγές στην σύνθεση των Πρωταθλητών Ευρώπης από τον Jürgen Klopp με βασικούς παίκτες να παίρνουν πολύτιμες ανάσες ενόψει της συνέχειας και μικρούς, όπως οι Curtis Jones και Rhian Brewster ευκαιρίες και λεπτά συμμετοχής.

Ο Kelleher  αναμένεται να επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια των Πρωταθλητών Ευρώπης και να πάρει την δεύτερη φετινή του ευκαιρία, ενώ οι Lovren και Gomez θα είναι βασικοί.

Naby Keita, Adam Lallana και Alex Oxlade-Chamberlain επίσης αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί κόντρα στους Gunners και θέλουν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που θα τους δώσει ο Γερμανός τεχνικός.

Rhian Brewster, Divock Origi και Curtis Jones είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν στην επίθεση για τους Reds, ενδεχομένως μαζί με έναν από τους Firmino και Mane.

Ο Mo Salah κατά πάσα πιθανότητα θα προφυλαχθεί, λόγω και του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο.

Εκτός δράσης παραμένουν οι Joel Matip και Xherdan Shaqiri για την Liverpool.

Από την άλλη, η Arsenal αντιμετωπίζει μόνο ένα πρόβλημα τραυματισμού με τον Nelson, αλλά αρκετά εξωαγωνιστικά, καθώς το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο μετά και την αντίδραση του Granit Xhaka, όταν έγινε αλλαγή στο ματς με την Crystal Palace.

Τα τελευταία αποτελέσματα δεν είναι τα καλύτερα για την ομάδα του Unai Emery, διότι ηττήθηκε από την Sheffield United στο Bramall Lane, επικράτησε δύσκολα με 3-2 της Guimaraes για το Europa League και αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με την Crystal Palace την Κυριακή, σε ένα παιχνίδι που προηγήθηκε με 2-0.

Το Carabao Cup αποτελεί έναν εφικτό στόχο για την Arsenal, αν φυσικά καταφέρει και περάσει από το Anfield.

Ανάσες θα πάρουν πάντως οι Aubameyang, Chambers και David Luiz, ενώ ο Granit Xhaka δεν υπολογίζεται τουλάχιστον για τον αγώνα του Anfield.

Ευκαιρία θα πάρει ο Mesut Ozil από τον Unai Emery. Ίσως και ο Mustafi.

Ο Emiliano Martinez θα επιστρέψει σίγουρα κάτω από τα δοκάρια των Gunners. Βασικοί αναμένονται και οι Holding, Bellerin, Martinelli, Sako, Torreira και Kolasinac.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Andre Marriner.

Στον φετινό αγώνα πρωταθλήματος στο Anfield, οι Reds επικράτησαν εύκολα με 3-1.

Η κλήρωση του πέμπτου γύρου, θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης στο ραδιόφωνο του BBC και όχι μετά το τέλος του αγώνα.

Για δεύτερη φετινή νίκη κόντρα στην Arsenal οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com