Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Barnes: «Η Liverpool χρειάζεται εμπειρία»

Barnes: «Η Liverpool χρειάζεται εμπειρία»

Μιλώντας στην εκπομπή «Sports Breakfast» του Alan Brazil στον ραδιοφωνικό σταθμό Talk Sport, ο πρώην άσσος της Liverpool John Barnes εξέφρασε την πεποίθηση πως οι Reds χρειάζονται τουλάχιστον τρεις σημαντικές μεταγραφές το προσεχές καλοκαίρι.

Νομίζω πως είναι πολύ αργά για τη Liverpool να τερματίσει στην 4η θέση αυτή τη σεζόν, ειδικά μετά τη νίκη της Manchester City την προηγούμενη αγωνιστική. Η Liverpool μπορεί να τερματίσει 5η και την επόμενη χρονιά θα κοιτάξουν να «πιέσουν» για τον τίτλο, όμως χρειάζεται ενίσχυση.

Η παρουσία του Kenny δεν είναι μόνο μια «ανάσα φρέσκου αέρα». Γνωρίζει τη φιλοσοφία και τις παραδόσεις της Liverpool, καθώς και το πως θέλουν οι φίλαθλοι να αγωνίζεται η ομάδα. Το γεγονός ότι δεν είχε προπονήσει κάποια ομάδα για 15 χρόνια δεν επηρεάζει τις δυνατότητές του. Είναι ένας φανταστικός προπονητής που ξέρει το ποδόσφαιρο και ξέρει τη Liverpool. Ο συνδυασμός είναι τέλειος και αν ο Kenny είχε πάει σε κάποια άλλη ομάδα, πιθανότατα δεν θα είχε την ίδια επιτυχία.

Ο Kenny παίρνει το καλύτερο από την ομάδα και τους παίχτες του. Αυτή η ομάδα όμως δεν θα κερδίσει το πρωτάθλημα. Θα κάνει βήματα μπροστά την επόμενη σεζόν, όμως εξακολουθεί να χρειάζεται 2 με 3 παίχτες.

Το ότι αγωνίζονται νέοι είναι φανταστικό, όμως δε νομίζω πως κάποιος άλλος προπονητής θα είχε συμπεριλάβει τους νέους στην ομάδα, γιατί οι φίλαθλοι δέχονται το γεγονός πως ο Kenny τους χρησιμοποιεί και θα τον στηρίξουν, ανεξαρτήτου απόδοσης και νίκης. Ωστόσο δεν πρέπει να ασκηθεί μεγάλη πίεση στους νέους. Το να παίζει ο Robinson και όλοι αυτοί οι νεαροί παίχτες δεν θα φέρει το πρωτάθλημα. Χρειάζεται εμπειρία.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com