Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ath the end of a storm there is a golden sky – Make us dream!

Ath the end of a storm there is a golden sky – Make us dream!

Γράφει ο Νίκος Κοτούπας, φίλος της Ομάδας, του site & της σελίδας μας.

Η αναμονή για το παιχνίδι της Κυριακής στο Old Trafford ολοένα και μεγαλώνει .  Ένα παιχνίδι διαφορετικό από όλα τα άλλα και για τις δύο ομάδες, η καθεμία για τους δικούς της λόγους θέλει την νίκη. Από την μία η ομάδα του Μάντσεστερ η οποία πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο τον τελευταίο μήνα και από την άλλη η υπερομάδα του Γιούργκεν Κλοπ η οποία προελαύνει έχοντας πετύχει 8 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πιο «λαμπερό» πρωτάθλημα του πλανήτη.

Η Λίβερπουλ έχει φτάσει στο απόλυτο των νικών  χωρίς να πείθει ιδιαίτερα σε όλα τα παιχνίδια, όμως πλέον έχει αποκτήσει ποδοσφαιρική ταυτότητα και ως πρωταθλήτρια Ευρώπης έχει την ικανότητα και το μέταλλο να κερδίζει παιχνίδια  δίχως να αποδίδει το ποδόσφαιρο των προηγούμενων ετών και χωρίς να σπαταλά σωρεία ευκαιριών για να σκοράρει.

Με την επιθετική τριάδα των Salah, Firmino, Mane να συγκεντρώνει όλα τα φώτα πάνω της, θεωρεί κανείς πως το παιχνίδι της ομάδας του Κλοπ ξεκινά και τελειώνει σε αυτούς. Περάν της αδιαμφισβήτητης αξίας του κορυφαίου αμυντικού του κόσμου VVD που άλλαξε τα πάντα στην αμυντική φιλοσοφία των Reds, η Λίβερπουλ έχει μετουσιώσει σε αναπόσπαστο κομμάτι του παιχνιδιού της τα πλάγια της μπακ τα οποία κάνουν αυτό  ακριβώς  που ζητά ο προπονητής τους, βλέπουν τον αλάνθαστο Fabinho να κόβει και να ράβει στο κέντρο της ομάδας και αναζητεί συνεχώς νέους πρωταγωνιστές στα πρόσωπα των Gini Winaldum και James Milner τους οποίους πολλές φορές οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν την πολυτέλεια να κρατάνε στον πάγκο.

Ο 52χρονος Γερμανός ξέρει καλύτερα από τον καθένα πως τους τίτλους τους κερδίζουν οι ομάδες και η δική του Λίβερπουλ είναι μια ΟΜΑΔΑ με όλα τα γράμματα κεφαλαία ,γεγονός που έχει αποδειχθεί περίτρανα στον ανεπανάληπτο ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα όπου οι Reds παρατάχθηκαν λαβωμένοι από τις απουσίες των Salah και Firmino και βρήκαν νέους ήρωες στα πρόσωπα των Origi και Winjaldum. Η φετινή σεζόν στο ξεκίνημα της έκρυβε ακόμη μια ατυχία για τον Κλοπ, με τον τραυματισμό ενός εκ των πρωταγωνιστών της περσινής περιόδου Alisson, όμως ο Αdrian τον αντικατέστησε επάξια αποδεικνύοντας περίτρανα πως αυτή η Λίβερπουλ έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει στον αγωνιστικό χώρο λειτουργώντας ως σύνολο.

Σε ένα πρωτάθλημα όπως η Premier League θα ήμασταν αφελείς εάν λέγαμε πως η Λίβερπουλ έχοντας αποσπαστεί ήδη 8 βαθμούς από την βασική συνδιεκδικητρια του τίτλου Μάντσεστερ Σίτυ έχει κατακτήσει κάτι, ειδικότερα όταν τον περασμένο Μάιο έχει τερματίσει στην δεύτερη θέση συγκεντρώνοντας 97 βαθμούς και έχοντας απολέσει διαφορά 7 πόντων στις αρχές του Γενάρη. Μετά το περσινό μάθημα οι  Reds οφείλουν να διαχειριστούν με λιγότερο άγχος το βάρος της κορυφής και να αποδείξουν σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο πως η σεζόν  που αφήσαμε πίσω μας  ήταν η μόνο η αρχή για την ομάδα του Μerseyside και πως είναι πιο έτοιμη από ποτέ να επιστρέψει στην κορυφή του Αγγλικού ποδοσφαίρου.

Αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής η Λίβερπουλ καλείται να συνεχίσει να επιβιώνει σε αυτήν την «καταιγίδα» δύσκολων αγώνων που έρχονται και εντός του Νησιού, αλλά και για το  Champions League, ώστε να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος και να φτάνει όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος της 30  χρόνια μετά την τελευταία φορά που στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Y.N.W.A.

Ath the end of a storm there is a golden sky – Make us dream!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com