Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kuyt: «Ακόμα καλύτερη από του 2008-09 η ομάδα του Klopp»

Kuyt: «Ακόμα καλύτερη από του 2008-09 η ομάδα του Klopp»

Πρώην παίκτης και νυν οπαδός της Liverpool o Dirk Kuyt.

Για τη Liverpool του σήμερα σε σύγκριση με την προ δεκαετίας ομάδα μίλησε ένας παλιός αγαπημένος της γνώριμος. Ο λόγος φυσικά για τον Dirk Kuyt.

Ο πρώην επιθετικός της ομάδας μας, ο οποίος συμμετείχε στο φιλανθρωπικό φιλικό ανάμεσα στους θρύλους της Liverpool και αυτούς των Rangers το περασμένο Σαββατοκύριακο, παραχώρησε δηλώσεις στο επίσημο site των Reds, στο οποίο μίλησε για το οικοδόμημα πού έχει δημιουργήσει ο Klopp στο Melwood συγκριτικά με αυτό του Rafa Benitez, καθώς και για την αντιπαλότητα με τη Manchester United, ενόψει και του ντέρμπι της Κυριακής στο Old Trafford.

Πάμε να δούμε τις δηλώσεις του Dirk:

«Ήμασταν πολύ κοντά στην επιτυχία (τη σεζόν 2008-09, όπου η ομάδα έχασε στο νήμα τον τίτλο από τη United). Μας ξέφυγε μόνο μία μικρή λεπτομέρεια, και έτσι δεν πήγαμε ένα βήμα παραπέρα.»

«Με παίκτες όπως οι Gerrard, Carra, Torres, Mascherano και πολλούς ακόμα καλούς παίκτες, δεν τα καταφέραμε για πολύ μικρές λεπτομέρειες.»

«Αν δεις το build-up (τον τρόπο με τον οποίο παρατάσσεται και οργανώνεται) της ομάδας του Klopp, θα δεις ότι προοδεύει κάθε φορά, και μοιάζει να οδεύει προς την επιτυχία και στην Premier League. Και εμείς ήμασταν έτσι σαν ομάδα, απλά δεν καταφέραμε να κάνουμε ένα παραπάνω βήμα μπροστά εκείνη την περίοδο.»

«Μακάρι όμως η σημερινή ομάδα να το κάνει, γιατί κατά τη γνώμη μου, είναι καλύτερη από τη δική μας (επαναλαμβάνουμε ότι εννοεί τη Liverpool της σεζόν 2008-09)

Στη συνέχεια, ο Dirk αναφέρθηκε και στην παραδοσιακή κόντρα με τους γείτονες από το Manchester:

«Μπορείς πάντα να νιώσεις την αντιπαλότητα ανάμεσα στη Liverpool και τη United.»

«Ξέρουμε τα ντέρμπι, Liverpool και Everton, είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι για τους ανθρώπους του Liverpool. Όμως τα Liverpool-United και τα United-Liverpool είναι από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην Αγγλία, και πάντα λάτρευα να παίζω σε τέτοια ματς. Είχαμε πολλά καλά αποτελέσματα σε αυτά τα ντέρμπι.»

«Για μένα, οι καλύτερες στιγμές ήταν το hat-trick απέναντι στη United, και το γκολ στα τελευταία λεπτά στο FA Cup (το 2012). Πάντα απολάμβανα αυτά τα παιχνίδια.»

«Πάντα ανυπομονώ να παρακολουθήσω τέτοια παιχνίδια, γιατί είναι απόλυτη χαρά να παρακολουθείς τη Liverpool αυτή την εποχή. Είναι ξεχωριστά παιχνίδια, πού σε κάνουν λίγο πιο ενθουσιασμένο σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα.»

Ο Dirk Kuyt σε μία από τις πολλές στιγμές δόξας του με τη φανέλα της Liverpool.
Ο Dirk Kuyt σε μία από τις πολλές στιγμές δόξας του με τη φανέλα της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com