Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Woodburn: «Ο στόχος μου είναι να παίξω στην Liverpool»

Woodburn: «Ο στόχος μου είναι να παίξω στην Liverpool»

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Liverpool, Ben Woodburn και μίλησε στη Daily Mail για την πρόοδο που έχει κάνει με την Oxford United, αλλά και για τον μεγάλο του στόχο, ο οποίος συνεχίζει να είναι να αγωνιστεί στην Liverpool.

Ο Ουαλός μίλησε για την πρόοδο που έχει σημειώσει με την Oxford:

“ Έχω μάθει πάρα πολλά στην Oxford κατά την διάρκεια της σεζόν, γνωρίζοντας πως πρόκειται να παίξω 90 λεπτά. Έχω δεχθεί αρκετά μαρκαρίσματα και τάκλιν και έχω αποδείξει πως δεν είμαι αδύναμος. ”

Για την εμπειρία του και το παράδειγμα του Serge Gnabry:

“ Νιώθω πως έχω μεγάλη εμπειρία και ακόμα είμαι πολύ νέος και μαθαίνω. Βελτιώνομαι βλέποντας κάποιον, όπως ο Serge Gnabry. ”

“ Είδα τα 4 γκολ που έβαλε με την Bayern Munich κόντρα στην Tottenham για το Champions League. Όταν ήταν 20, ήταν δανεικός στην West Brom και δεν μπορούσε να βρει χρόνο συμμετοχής. Έχει αποδείξει πως μπορείς να προχωρήσεις, αν δουλέψεις. Ελπίζω να μπορώ να κάνω κάτι σαν και αυτό. ” Είπε ο Woodburn.

Για το μεγάλο του όνειρο:

“ Ο στόχος μου πάντα θα είναι να παίξω στην Liverpool. Αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος. Αυτή την ομάδα υποστηρίζω από τα παιδικά μου χρόνια. Αν επιστρέψω στη Liverpool, θα πρέπει να δείξω σε όλους ότι είμαι έτοιμος. ”

Δεν τα παρατάει ο Ben Woodburn.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com