Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 15/10/2003 Πρώτη του Gerrard ως Captain! (vid)

Σαν σήμερα: 15/10/2003 Πρώτη του Gerrard ως Captain! (vid)

Σαν σήμερα ο Steven Gerrard θα φορέσει για 1η φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Liverpool, σε παιχνίδι για το κύπελλο UEFA εκείνης της σεζόν, με αντίπαλο τη Σλοβενική Olimpija Ljubljana.

Ο Gerard Houllier πήρε την απόφαση να μεταθέσει αυτό το προνόμιο από τον Sami Hyypia στον Stevie διότι είχε διαπιστώσει πως οι επιδόσεις του Hyypia επηρεάζονταν από την άτυπη αυτή ευθύνη, υπό την έννοια ότι τον έκανε να αισθάνεται ακόμα πιο υπεύθυνος για τα αποτελέσματα της ομάδας & ο θρύλος των Reds είχε επιδείξει ακόμα και από την ηλικία των 23 ετών στην οποία βρισκόταν τότε, ηγετικά χαρακτηριστικά. Μάλιστα, ήταν από την Ακαδημία που τον είχαν «τσεκάρει» για μελλοντικό αρχηγό των Reds.

Για την ιστορία, στο παιχνίδι αυτό οι Κόκκινοι του Gerard Houllier κέρδισαν με 3-0 τους Σλοβένους, χάρη σε τέρματα των Anthony Le Tallec στο 29′ το οποίο ήταν και το μοναδικό του με την Κόκκινη φανέλα, Emile Heskey στο 36′ από ασίστ του Vladimir Smicer (το 50ο του με τη φανέλα των Reds) & Harry Kewell στο 47΄ από ασίστ του Emile Heskey.

Προς το τέλος της συνάντησης ο El-Hadji Diouf αστόχησε σε εκτέλεση penalty. Στη συνάντηση αυτή, πρωτοεμφανίστηκε και ο Florent Sinama-Pongolle, ο οποίος αντικατέστησε τον ξάδελφό του Anthony Le Tallec στο 61′.

Το παιχνίδι αυτό ήταν το 150 στην διοργάνωση του κυπέλλου UEFA και την παρακολούθησαν 42.880 θεατές, με διαιτητή τον S. Messner από την Αυστρία.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 15/10/2003 Πρώτη του Gerrard ως Captain!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com