Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Θα λάτρευα να έπαιζα για τον Klopp»

Gerrard: «Θα λάτρευα να έπαιζα για τον Klopp»

Ο Steven Gerrard με αφορμή το φιλανθρωπικό φιλικό του Σαββάτου των θρύλων της Liverpool με εκείνους των Rangers θυμήθηκε την απόφασή του να αποχωρήσει από την Liverpool το καλοκαίρι του 2015 και να συνεχίσει στους Los Angeles Galaxy.

Ο Stevie επίσης αναφέρθηκε στο γεγονός πως λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από τον σύλλογο, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Jürgen Klopp.

Ο Gerrard για την απόφαση που πήρε το 2015 είπε:

“ Όλον τον καιρό είχα ορισμένες σκέψεις για αυτό το θέμα. Έπρεπε να μείνω στην Liverpool; Θα έπρεπε να είχα ανανεώσει; Ίσως θα μπορούσα να είχα αγωνιστεί με τον Jürgen Klopp ως μέλος του rotation της ομάδας. ”

“ Αυτές οι σκέψεις πάντα περνάνε από το μυαλό μου, αλλά είχα πάρει τις αποφάσεις μου. Είμαι πολύ περήφανος για την καριέρα μου στην Liverpool. Είμαι πολύ περήφανος για το τωρινό μου επίπεδο ως προπονητής. Θέλω να δώσω όλη μου την συγκέντρωση σε αυτό, να συνεχίσω να μαθαίνω, να ωριμάσω, να βελτιώνομαι και να δω που θα με βγάλει αυτή η διαδρομή. ” Τόνισε ο Gerrard.

Ενώ για την ευκαιρία που έχασε να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Klopp πρόσθεσε:

“ Αν έμενα στην Liverpool λίγο περισσότερο, ίσως είχα τον Jürgen Klopp και με χρησιμοποιούσε για 10-15 λεπτά από τον πάγκο. ”

“ Εννοείται πως έχει περάσει από το μυαλό μου και θα το λάτρευα. ”

Ο Steven Gerrard συνεχίζει να προοδεύει με τους Rangers.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com