Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε την νίκη»

Klopp: «Ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε την νίκη»

Για την αναμέτρηση της Liverpool με την Leicester και την πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας του επί των Αλεπούδων μίλησε ο Jürgen Klopp και εξέφρασε τα έντονα του παράπονα για το τάκλιν του Choudhury, το οποίο τραυμάτισε τον Mo Salah στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο Γερμανός για τον αγώνα είπε:

“ Ήταν ένα σούπερ παιχνίδι, χρησιμοποιήσαμε τον ρυθμό του προς όφελός μας. Το ποδόσφαιρο που παίξαμε ήταν πολύ σημαντικό (για να έρθει η νίκη). Το γκολ της Leicester μας σταμάτησε για λίγο, αλλά θέλαμε να συνεχίσουμε. ”

“ Κερδίσαμε το παιχνίδι και το αξίζαμε, γιατί ήμασταν καλύτεροι. Η Leicester είναι μια σούπερ ομάδα και ήταν πολύ καλή για 30 λεπτά, αλλά δεν έκανε και 30 αποκρούσεις ο Adrian. ”

Για το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στις καθυστερήσεις:

“ Ήταν ένα ξεκάθαρο πέναλτι. Γνωρίζαμε πως υπήρχε πιθανότητα να συμβεί. Εμείς θέλαμε να παλέψουμε για την νίκη και καταφέραμε. Χωρίς τύχη, δεν μπορείς να κερδίσεις τόσα πολλά παιχνίδια. Συνολικά στα 90 λεπτά αξίζαμε την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Ο Milner κράτησε την ψυχραιμία του και ήταν ένα εξαιρετικό πέναλτι. ”

Για την εμφάνιση του James Milner στον αγώνα:

“ Δεν ξέρω πόσες φορές έχω πει καλά πράγματα για τον James Milner, αλλά δεν έχω πρόβλημα να το κάνω ξανά. Είναι απίστευτα σημαντικός για εμάς. ”

“ Έκανε ένα σούπερ παιχνίδι, αλλά ούτε εκείνος μπορεί να παίζει 12 συνεχόμενα ματς. Έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση. Η πάσα του στο πρώτο γκολ ήταν έξυπνη. Ο Millie είναι πάντα έτοιμος για τον αγώνα και όχι μόνο σωματικά. ”

Για την ενέργεια που τραυμάτισε τον Mo Salah:

“ Θα έπρεπε να ήμουν χαρούμενος από τα παιδιά τώρα, αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω την κίτρινη κάρτα που αντίκρισε ο Choudhury. Αυτός γνωρίζει καλύτερα. ” Είπε ο Klopp.

“ Δεν γίνεται να πηγαίνεις, για να τραυματίσεις τον παίκτη και δέχεσαι μόνο την κίτρινη κάρτα. Ίσως ήταν άτυχος στην φάση με τον Ritchie, αλλά πρέπει να ηρεμήσει. ”

“ Εδώ και 3 χρόνια είμαστε η ομάδα με τις λιγότερες κίτρινες κάρτες στην Premier League. Εμείς δεν τα κάνουμε αυτά. ”

Τέλος, για την αμυντική λειτουργία των Reds πρόσθεσε:

“ Μερικοί μου είπαν μετά το παιχνίδι, πως η άμυνα μας δεν ήταν καλή, αλλά εγώ δεν έχω δει μια ομάδα να αμύνεται καλύτερα κόντρα στον Jamie Vardy. ”

“ Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξε μόνο μια φάση με μακρινή μπαλιά, όπου ο Dejan δεν μπορούσε να φτάσει πιο γρήγορα στην μπάλα από τον Vardy. Ο Dejan και ο Virgil τα πήγαν πολύ καλά. ”

Ο Klopp πανηγυρίζει την μεγάλη νίκη επί της Leicester.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com