Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για το σημαντικό βήμα που έκανε ο Keita

Ο Klopp για το σημαντικό βήμα που έκανε ο Keita

Πανέτοιμος για δράση είναι πλέον ο Naby Keita, καθώς όχι μόνο ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό και επέστρεψε στα γήπεδα, αλλά και έμαθε Αγγλικά, όπως αποκάλυψε ο Jürgen Klopp και μπορεί να έχει καλύτερη επικοινωνία με τους συμπαίκτες του και τον Γερμανό τεχνικό.

Ο Klopp πρώτα εξήγησε τον λόγο της απουσίας του Naby από τον Σαββατιάτικο αγώνα με την Sheffield United:

“ Ο Naby έμεινε εκτός, γιατί έρχονται και άλλα παιχνίδια. Θα μπορούσαμε να τον είχαμε φέρει από τον πάγκο, αλλά έτσι θα έχανε δύο μεγάλες προπονήσεις. Θέλαμε να του δώσουμε αυτές τις προπονήσεις. ”

“ Τώρα πρέπει να είναι έτοιμος. Μίλησα με τον Andreas Kornmayer και μου είπε πως η προπόνηση της Κυριακής ήταν πολύ καλή και σημαντική. Είχε αρκετή ένταση και το χρειαζόταν. ”

“ Ήταν τραυματίας, επέστρεψε και τραυματίστηκε ξανά, οπότε πρέπει να βεβαιωθούμε πως δεν θα τραυματιστεί ξανά. Τώρα είναι πολύ καλύτερα. ”

Μίλησε για το μεγάλο βήμα που έκανε με την εκμάθηση Αγγλικών:

“ Η τελευταία κουβέντα που κάναμε ήταν στα Αγγλικά και έδειχνε να τα καταλαβαίνει. Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα. Βρίσκεται εδώ για αρκετό καιρό πλέον. ”

“ Μεγάλο βήμα ήταν και που ήρθε από την Leipzig με μεγάλες προσδοκίες. Όλοι θυμάστε πως ξεκίνησε, αλλά μετά ήρθε ο τραυματισμός και τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά. Από τότε η προσαρμογή του έγινε διαφορετική. Είχε πολλούς τραυματισμούς, κάτι που δεν ήταν συχνό φαινόμενο στην καριέρα του. ” Είπε ο Klopp.

“ Πρέπει να βεβαιωθούμε πως δεν θα συμβεί ξανά και όλα θα είναι τέλεια. Θα είναι στην αποστολή. Όλα είναι έτοιμα τώρα και το ότι καταλαβαίνει την γλώσσα θα τον βοηθήσει πολύ. ”

Έτοιμος ο Naby Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com