Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 26/9/2015 Τελευταία νίκη για Brendan Rodgers (vid)

Σαν σήμερα: 26/9/2015 Τελευταία νίκη για Brendan Rodgers (vid)

Σαν σήμερα το 2015 οι Reds κερδίζουν με 3-2 την Aston Villa στο Anfield, σε μία περίοδο έντονης γκρίνιας και πίεσης στον Brendan Rodgers. Εκείνη η μέρα όμως ήταν καλή για τους Κόκκινους, καθώς παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και μάλλον ευκολότερα από όσο μαρτυρά το σκορ, κατάφεραν να κερδίσουν τους Villans, οι οποίοι παρ’ όλα αυτά μας ταλαιπώρησαν για άλλη μία φορά στην έδρα μας.

Ο James Milner έβαλε το 1ο του γκολ με τα κόκκινα στο δεύτερο μόλις λεπτό, ενώ στη συνέχεια ο Daniel Sturridge και ο Rudy Gestede σκόραραν εναλλάξ δύο φορές, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-2.

Ο αγώνας αυτός ήταν ο προτελευταίος του Rodgers στο πρωτάθλημα, καθώς μία εβδομάδα αργότερα και μετά την ισοπαλία με 1-1 στο Goodison Park ανακοινώθηκε η απόλυσή του, στο κενό που προέκυπτε από τις υποχρεώσεις των διεθνών με τις εθνικές τους ομάδες. Λίγες μέρες αργότερα προσελήφθη ο Klopp.

Παρακάτω στο video που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ευκαιρίες & τα γκολ της τελευταίας νίκης της ομάδας μας με προπονητή τον Brendan:

Σαν σήμερα: 26/9/2015 Τελευταία νίκη για Brendan Rodgers
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com