Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την εμφάνιση του Robertson κόντρα στην Napoli και την κριτική που δέχθηκε

Ο Klopp για την εμφάνιση του Robertson κόντρα στην Napoli και την κριτική που δέχθηκε

O Jurgen Klopp συγχαίρει τον Andy Robertson μετά τη νίκη του Σαββάτου επί της Newcastle.

Κριτική δέχθηκε τις τελευταίες ημέρες ο Andrew Robertson από οπαδούς και μη της Liverpool για την εμφάνιση του στον αγώνα της Τρίτης με την Napoli και για το πέναλτι, το οποίο του χρεώθηκε από τον διαιτητή, Felix Brych και ο Jürgen Klopp αναγκάστηκε να πάρει θέση και φυσικά να υπερασπιστεί τον αριστερό μπακ της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε για το θέμα ο Γερμανός τεχνικός:

“ Η κριτική που δέχθηκε δεν έχει καμία σχέση με τις απαιτήσεις. Έχει να κάνει με τον κόσμο εκεί έξω. Παίζει καλά για εβδομάδες και μήνες και το έχετε ως δεδομένο. ”

“ Αν σε ένα παιχνίδι είναι λιγότερο καλός, αρχίζετε και ρωτάτε τι έχει συμβεί στον Robertson. Τίποτα, όλα είναι φυσιολογικό. Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Newcastle ήταν ίσως ο καλύτερος του αγώνα.”

“ Για την περίπτωση με τον Callejon, όλοι συμφωνήσαμε πως δεν ήταν πέναλτι. Ήταν έξυπνο αυτό που έκανε ο Callejon; Ναι, αν θέλεις όμως να είσαι έξυπνος με αυτόν τον τρόπο. ” Είπε ο Klopp.

“ Ήθελε να βγάλει τον Robertson εκτός παιχνιδιού με τις μονομαχίες τους και τις συζητήσεις με τον διαιτητή, με αποτέλεσμα να πάρει μια σκληρή κίτρινη κάρτα. Οι παίκτες κάνουν τα πάντα, για να μειώσουν την ποιότητά σου. ”

“ Τίποτα άλλο δεν συνέβη και ήταν ένα απολύτως φυσιολογικό παιχνίδι από τον Robbo. ”

O Andy Robertson ανατρέπει (λέμε τώρα) τον Jose Maria Callejon.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com